Head Up Display Car

Codul: 15-019
U$102.35 Preț fără TVA: U$85.29
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Afișaj de mașină cap la cap - ecran 2,8 ", compatibil cu OBD-II, Plug + Play Proiectarea datelor pe parbriz și afișarea vitezei vehiculului și a vitezei de funcționare a motorului, a consumului de combustibil.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Head-Up Car Display - ecran de 2,8 inch, OBD-II compatibil, Plug + Play. Proiectează datele pe parbriz și afișează viteza vehiculului și viteza de funcționare a motorului, consumul de combustibil. Head Up Display este o modalitate foarte bună de a vă ține ochii pe drum și de a afla viteza mașinii. Acest dispozitiv are un ecran de 2,8 inci, este compatibil cu OBD-II și este ușor de utilizat. Trăim într-o epocă tehnologică minunată, în care încercăm să ne îmbunătățim situația, iar sistemul HUD este un salt înainte pentru o conducere în siguranță.

Muzică

Conectați pur și simplu portul HUD la portul OBD-II prin cablu (inclus), plasați-l pe tabloul de bord situat cu ecranul. Când aveți un HUD în sus, plasați un film reflectorizant (inclus, de asemenea) pe parbriz direct vizavi de ecranul de 2,4 inch. Când îl porniți, ar trebui să proiecteze datele pe parbriz, astfel încât să puteți urmări drumul în timp ce sunteți informat.

HUD este destinat să afișeze informații importante, cum ar fi viteza vehiculului și viteza de funcționare a motorului, dar asta nu este totul. Când temperatura atinge 100 de grade Celsius, alarma va porni automat lampa de avertizare.

Acest HUD va reaminti șoferului să reducă consumul de carburant și să ajusteze turația motorului și viteza vehiculului pentru a obține raportul optim. HUD indică și consumul de carburant la 100 km, în timp ce vehiculul este în mișcare, cu excepția faptului că tensiunea bateriei este scăzută sau nu ajunge la 12V.

Afișarea capului mașinii

Specificațiile produsului:

Afișaj: 2,8 "LCD digital
Temperatura mediului înconjurător: -40 până la 80 de grade Celsius (la presiune atmosferică 86-106 KPa)
Sunet de alarmă: Peste 30 db
Tensiune de lucru: 9V-16V (12V DC / 70 mA)
Informații afișate: viteza vehiculului, viteza de funcționare, temperatura apei, memento pentru schimbarea treptelor de viteză, memento depășire, în timp real 100 km / consum de carburant, tensiune baterie, alarmă
Port USB micro

Dimensiunile produsului: 97x40x15mm (LxWxH)
Greutatea produsului: 31 g

Conținutul pachetului:

HUD - Afișajul capului sus
Film reflectorizant
Cablu de conectare OBDII
Tampon anti-alunecare
Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă