Camera HD HD - Carvun F30 cu obiectiv dual

Codul: 14-010
U$108.90 Preț fără TVA: U$90.75
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Camera HD HD - Carvun F30 cu obiectiv dual, ceea ce înseamnă două obiective separate care vă percep mișcarea într-un vehicul sau pe șosea. Puteți cumpăra online la magazinul nostru.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera HD HD - Carvun F30 cu obiectiv dual, ceea ce înseamnă două obiective separate care vă percep mișcarea într-un vehicul sau pe șosea. Deci, puteți roti lentilele de care aveți nevoie. Lentila frontală captează întotdeauna mișcarea în fața vehiculului.

Rezoluția video maximă a obiectivului (1 canal) este de 1280 x 480 pixeli și 30 de cadre pe secundă (obiectiv cu 2 canale) are o rezoluție de 640 x 480 pixeli la 30 de cadre pe secundă. Lentila din stânga are un unghi de vizualizare de până la 120 ° și are obiectivul potrivit   Unghiul de vedere telescopic și poate fi configurat telescopic . Ambele obiective pot fi rotite până la 180 de grade. Camera are o ieșire sub formă de ieșire TV , astfel încât poate fi conectată prin cablurile AV la dispozitivul de afișare.

Camera video HD de înaltă calitate, special creată pentru înregistrarea călătoriei cu mașina. Mass-media numesc acest lucru " cutie neagră de mașină " . Ce poate face aparatul foto? Detectarea mișcării permite înregistrarea automată a imaginii când detectează orice mișcare. Imaginea este salvată automat pe cardul microSD. Aparatul foto auto suportă cartele de memorie cu o capacitate de până la 32 GB. Poate fi conectat la PC prin USB. Camera are un difuzor și un ecran LCD de 2,7 " prin care puteți vedea ce înregistrați, puteți viziona videoclipuri și fotografii pe care le-ați realizat și puteți configura cu ușurință tot ce vă trebuie, de la calitatea video la data și ora Dispune de LED-uri puternice cu 8 LED-uri de noapte, care vă pot capta cu ușurință unitatea pe timp de noapte.

Cameră HD auto

Și, în sfârșit, cel mai bun! Cu această cameră, nu trebuie să vă faceți griji că cardul dvs. este plin și nu puteți să prindeți niciun moment special . Are o înregistrare ciclică, ceea ce înseamnă că în modul automat înregistrează videoclipuri într-un rând cu o durată de 2, 5 sau 15 minute (în funcție de setările dvs.) - o lungime totală de până la câteva ore și când cardul este plin, Cea mai veche secțiune este ștearsă automat și una nouă este înregistrată . Deci, puteți înregistra non-stop fără a schimba cardul sau ștergeți manual videoclipurile și puteți fi întotdeauna sigur că dacă o situație specială va deveni pe drum, o veți înregistra ! Camera are, de asemenea, un buton SOS, care permite păstrarea anumitor imagini alese pe cardul SD, astfel încât aceste fișiere să nu fie suprascrise de altele noi.

Dar cel mai important lucru este că, atunci când aparatul foto este conectat la o mașină de brichetă, acesta pornește automat și începe înregistrarea. Ce înseamnă acest lucru în practică? Imaginați-vă că va trebui să porniți camera manuală de fiecare dată când intri într-o mașină. Dar nu trebuie. Se pornește automat când porniți mașina și începeți înregistrarea ciclică a călătoriei. De fapt, tot ce trebuie să faceți este să fixați camera pe geam , conectați -o într-o brichetă și asta este. Pachetul conține suport pentru poziționare pe sticlă și încărcător de mașină. Camera are o baterie Li-ion încorporată, astfel încât să puteți înregistra chiar și fără a porni motorul mașinii.

Carvun f30 car dvr

Vă recomandăm acest aparat de fotografiat auto-TIP al magazinului nostru electronic


Specificațiile camerei automate HD

Ecran LCD - afișaj color TFT de 2,7 "16: 9
Unghiul lentilelor - 120 °
Senzor de imagine - CMOS
Canal dual: 2 lentile
Rezoluție video (lentilă cu canal) - 1280 x 480 pixeli, 30fps
Rezoluție video (obiectiv cu 2 canale) - 640 x 240 pixeli, 30 fișiere

Formatul video - AVI 30fps 30 de cadre pe secundă
Viziune pe timp de noapte - 8 LED-uri IR
Detectarea mișcării: pornit / oprit
Inregistrarea ciclismului: da - 2/5/10/15 minute
Suportați micro SD până la 32 GB
Microfon incorporat
Ieșire video - ieșire USB / AV
Sistem TV - NTSC / PAL
Baterie - baterie integrată cu litiu
Alimentare de la portul USB al încărcătorului auto PC sau DC 12 ~ 24V


Pachetul contine:

Cameră Carvun F30 de 1 Cameră Auto
Cablu USB 1 *
1 * Titular
1 * Încărcător auto
Cablu AV 1 *
1 * Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

1%