DOD LS330W Car DVR - tehnologie WDR

Codul: 55-011
U$251.90 U$174.90 Preț fără TVA: U$145.75
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

DOD LS330W Car DVR - tehnologia WDR este cel mai nou model de cutii de carton negru fabricate de DOD. Calitate video excelentă, obiectivul F 1.6 - cel mai bun aparat foto auto din lume.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

DOD LS330W Car DVR - tehnologia WDR este cel mai nou model de cutii de carton negru fabricate de DOD. Calitate video excelentă, obiectivul F 1.6 - cel mai bun aparat de fotografiat din lume. Camera DOD LS330W oferă o calitate video perfectă, cu o rezoluție de până la 1920x1080 @ 30 de cadre pe secundă. Dispozitivul LCD de 2,7 "TFT 16: 9 pentru vizionarea și reglarea ușoară a imaginilor video poate fi montat ușor pe parbrizul autovehiculului utilizând ventuza cu consola. Dispune de un senzor G integrat care protejează automat toate dispozitivele salvate Fișiere în caz de accident, frânare de urgență sau înclinare a mașinii.

Camera are un avertisment Smart Over Speed. Stabiliți viteza și, odată ce treceți peste limita de viteză, alarma vă va reaminti: "Încetiniți-vă, conduceți prea repede". De asemenea, are un unghi larg de vizualizare de 140 ° , înregistrează drumul înainte și pe ambele părți. Înregistrarea când este detectată mișcarea. Înregistrarea video începe automat când vehiculul se mișcă, fără a apăsa niciun buton. Camera poate fi conectată la o antenă GPS externă (folosind localizatorul GPS), care este disponibilă pentru a fi achiziționată ca accesoriu opțional. Veți aprecia funcția de înregistrare GPS , adică înregistrarea pe care o conduceți (locația GSP, viteza curentă, video), veți putea să o vizionați pe PC cu ajutorul software-ului furnizat. Ideal pentru companii pentru controlul conducerii angajaților, conducătorilor auto profesioniști etc.

Noua tehnologie WDR - video de înaltă calitate în orice iluminat

DOD LS330W

De asemenea, este posibil să se utilizeze pornirea automată a înregistrării la pornirea mașinii. Cu noua cameră DOD LS330W nu trebuie să vă faceți griji că cardul de memorie este plin, camera este echipată cu o buclă de timp funcțională. Dacă capacitatea cardului microSD este plină, camera va înlocui automat înregistrările mai vechi cu cele mai noi. Conectorul HDMI integrat funcționează ca ieșire video și fișierele video înregistrate pot fi descărcate pe un PC prin USB sau direct de pe cardul de memorie microSD .

F1.6 deschidere mare a obiectivului - performanță excelentă la lumină scăzută, înseamnă că videoclipurile nocturne vor fi perfect vizibile.

Deschidere f1.6

Camera foto - DOD LS330W

De vânzare la un preț bun puteți cumpăra online în magazinul nostru online. Certificat e-shop - cumpărături sigure.

Caracteristicile produsului:

Tehnologia Power WDR - video de înaltă calitate în orice iluminat
F1.6 mare deschidere - performanță super-scăzută
Lungimea de vizualizare de 140 °
6G lentilă de sticlă ascuțită, unghi larg de vizualizare
Protecția parolei
Full HD 1080p
Ecran lat cu ecran lat de 16: 9
G-senzor - protecție automată a fișierelor
Funcția SOS - blocarea fișierelor
Începeți înregistrarea automată
Detectarea mișcării funcției de înregistrare video
Înregistrarea într-o buclă, marcând ora și data

Beneficii și funcții inovatoare ale camerei DOD LS330W:

Obiectiv de 6 g 6G lentilă din sticlă ascuțită. Este realizat din 6 straturi de sticlă, prin care puteți înregistra imagini incredibil de clare și nedistorsionate, detalii mai clare (plăci, indicatoare rutiere etc.).
Senzor CMOS HD Înregistrare video HD 1080p și senzor de imagine CMOS super-megapixel CMOS. Indiferent dacă este zi sau noapte, poate înregistra perfect tot timpul.
F 1.6 Acesta captează imagini mai detaliate ale noului diafragmă F1.6 - efectul înregistrării la intensitate scăzută a luminii. Ea capturează mai multe fotografii de noapte decât F2.0 și înregistrează în mod clar detalii precum plăcuțele de înmatriculare, semnele rutiere și altele.
Protecția parolei Protecția parolei. Această caracteristică permite proprietarului parolei să protejeze setările de control sau alte setări operaționale, să schimbe sau să șterge fișierele video sau de date.
Compasul HUD Afișare viteză HUD. Realizează o actualizare de 5 ori mai rapidă a GPS-ului. Viteza de deplasare este afișată pe ecran în km / h.
Accelerarea Avertizare inteligentă la depășirea vitezei. Stabiliți viteza și, odată ce treceți peste limita de viteză, alarma vă va reaminti: "Încetiniți-vă, conduceți prea repede".
Afișarea vitezei Afișare viteză HUD. Realizează o actualizare GPS de 5 ori mai rapidă. Viteza de deplasare este afișată pe ecran în km / h.
Calibrarea automată Timp de calibrare automat. Primiți semnale GPS și înregistrează "ora" și data "și salvează automat camera foto.
G senzor G-senzor de protecție a datelor la impact.
Când vă prăbușiți, frânați de urgență sau înclinați mașina, aceasta va proteja automat toate fișierele video stocate și actualizate. Prin această funcție, fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise într-o înregistrare cu buclă de timp.
Sos fișiere de blocare
Protecție manuală SOS. În caz de urgență permite utilizatorilor să protejeze fișierele existente prin apăsarea lungă a "SOS", păstrați un fișier al buclei de înregistrare împotriva suprascrierii.
2.7 ecran LCD TFT Ecran LCD TFT LCD de 2,7 "cu diagonală 16: 9 care oferă imagini clare, potrivite pentru setarea și redarea videoclipurilor
Unghi panoramic Are un unghi larg de vizualizare de 140 ° , înregistrează drumul înainte și pe ambele părți
Detectarea miscarii Înregistrarea când este detectată mișcarea. Înregistrarea video începe automat când vehiculul se mișcă, fără a apăsa niciun buton.
Datele autoprep Transfer automat de buclă de date. Dacă capacitatea cardului microSD este plină, camera va înlocui automat înregistrările mai vechi cu cele mai noi.
Înregistrarea automată Funcționarea automată - și începeți înregistrarea. După pornire, autovehiculul va porni automat înregistrarea și după 5 secunde după oprirea fișierului de înregistrare se salvează și se oprește automat.

Specificațiile produsului:

Rezoluție video:
1920x1080 @ 30 fps
1280x720 @ 30fps
1280x720 @ 60 fps
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30fps
Senzor: CMOS de 3 megapixeli de 1/3 "
Lungimea de vizualizare largă de 140 °
Afișați ecran LCD TFT de 2,7 "16: 9
MOV format video
Format imagine: JPEG
Format video AVI

Ieșire video : HDMI: Suport
1080p / 720p / modul WVGA / VGA de ieșire
Compoziție NTSC / PAL
Rezoluția imaginii: 1,3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Medii de înregistrare: carduri Micro SDHC / MMC (până la 32 GB)
Ieșire audio: Difuzor (mono)
Intrare audio: Microfon
Buton declanșator - Declanșator electronic
Viteza declanșatorului 1/2 - 1/1000 secunde
Conectare prin portul USB 2.0 / HDMI / TV
Acumulator 3.7V 500mAh baterie litiu-ion
USB 2.0 de mare viteză
Alimentare: 5V 1A
Dimensiuni: 114,4 (L) x 47,9 (W) x 37,1 (H) mm
Greutate: 71 g
Temperatura de funcționare: -30 ° C ~ 80 ° C

Include accesorii:

1x cutie negru pentru masina DOD LS330W
1x încărcător de mașină
1x suport
1 cană de aspirație rapidă
1x cablu USB
1x cablu HDMI
1x Manual de utilizare

Liv camera ls330w

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă