DOD LS430W aparat de fotografiat cu GPS

Codul: 55-012
U$251.90 U$196.90 Preț fără TVA: U$164.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Camera DOD LS430W cu GPS vă va oferi o calitate video de înaltă definiție de până la 1920x1080. Dispune de un ecran LCD de 2,7 "TFT 16: 9 pentru vizualizare ușoară și setări video.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera DOD LS430W cu GPS vă va oferi o calitate video de înaltă definiție de până la 1920x1080. Dispozitivul este dotat cu un ecran LCD de 2,7 "TFT 16: 9 pentru o vizionare ușoară și setări video. Camera poate fi montată cu ușurință pe parbrizul automobilului prin canal de aspirație cu un bracket, dispune de un senzor G integrat care protejează automat toate fișierele salvate În caz de accident, frânare de urgență sau înclinare a mașinii. Cu siguranță veți aprecia meniul ceh pentru setările confortabile ale aparatului foto.

Camera are un avertisment Smart Over Speed. Stabiliți viteza și, odată ce treceți peste limita de viteză, alarma vă va reaminti: "Încetiniți-vă, conduceți prea repede". De asemenea, are un unghi larg de vizualizare de 140 ° , inregistreaza drumul inainte, iar pe ambele parti, calibrarea automata a timpului folosind GPS, display HUD compas, display HUD . Veți primi funcția funcția GPS Logger , adică înregistrarea pe care o conduceți (locația GSP, viteza actuală, video), veți putea să o vizionați pe PC cu ajutorul software-ului furnizat. Ideal pentru companii pentru controlul conducerii angajaților, conducătorilor auto profesioniști etc.

Noua tehnologie WDR - video de înaltă calitate în orice iluminat

Wdr tehnlogy

Detectarea mișcării vă permite să începeți să înregistrați automat când vehiculul se mișcă, fără a apăsa niciun buton. De asemenea, este posibil să începeți înregistrarea la pornirea autovehiculului. Cu noua cameră DOD LS330W nu trebuie să vă faceți griji că cardul de memorie este plin, camera este echipată cu o buclă de timp funcțională. Dacă capacitatea cardului microSD este plină, camera va înlocui automat înregistrările mai vechi cu cele mai noi. Conectorul HDMI integrat funcționează ca ieșire video și fișierele video înregistrate pot fi descărcate pe un PC prin USB sau direct de pe cardul de memorie microSD .

F1.6 deschidere mare a lentilei - performanță superioară la lumină scăzută, înseamnă, de asemenea, că " Videoclipurile nocturne" vor fi perfect vizibile.

Camera foto F1.6

Ultimul model LS430W DOD reprezintă cea mai bună cameră de mașină de pe piață.

Caracteristicile produsului:

 • Tehnologia Power WDR - video de înaltă calitate în orice iluminat
 • F1.6 mare deschidere - performanță super-scăzută
 • O cameră cu logger GPS
 • Lungimea de vizualizare de 140 °
 • Timp de calibrare automat
 • Afișaj busolă HUD
 • Afișare viteză HUD
 • Avertizare de supraîncărcare inteligentă
 • 6G lentilă de sticlă ascuțită, unghi larg de vizualizare
 • Protecția parolei
 • Full HD 1080p
 • Ecran lat cu ecran lat de 16: 9
 • G-senzor - protecție automată a fișierelor
 • Funcția SOS - blocarea fișierelor
 • Începeți înregistrarea automată
 • Detectarea mișcării
 • Înregistrarea într-o buclă, marcând ora și data


Beneficii și funcții inovatoare ale camerei DOD LS430W:

Obiectiv de 6 g 6G lentilă din sticlă ascuțită. Este realizat din 6 straturi de sticlă, prin care puteți înregistra imagini incredibil de clare și nedistorsionate, detalii mai clare (plăci, indicatoare rutiere etc.).
Senzor CMOS HD Înregistrare video FULL HD 1080p și senzor de imagine CMOS super-megapixel CMOS. Indiferent dacă este zi sau noapte, poate înregistra perfect tot timpul.
F 1.6 Captează fotografii mai detaliate ale noului diafragmă F1.6 - efectul înregistrării în lumină scăzută. Acesta captează mai multe fotografii de noapte decât F2.0 și înregistrează în mod clar detalii cum ar fi plăcuțele de înmatriculare, semnele rutiere și altele.
Protecția parolei Protecția parolei. Această caracteristică permite setările de control protejate prin parolă de proprietar sau alte setări operaționale, modificarea sau ștergerea fișierelor de date video sau imagine.
Muz compas Afișaj busolă HUD. Realizează o actualizare GPS de 5 ori mai rapidă. Compasul electronic afișează în timp real pe ecran, cu capacitatea de a indica direcția în care mergeți.
Accelerarea Alertele inteligente accelerează. Stabiliți-vă propriul ritm, iar atunci când viteza este depășită, alarma va avertiza automat viteza mărită.
Afișarea vitezei Afișare viteză HUD. Realizează o actualizare GPS de 5 ori mai rapidă. Viteza este afișată pe ecran în km / h
Calibrarea automată Timp de calibrare automat. Recepționează semnale GPS și înregistrează "ora" și data "și salvează automat la autocamere.
G senzor G-senzor de protecție a datelor la impact.
La impact, frânarea de urgență sau înclinarea automobilului va proteja automat toate fișierele video stocate și live. Prin această funcție, fișierele importante nu vor fi șterse sau suprascrise de înregistrare într-o perioadă de urgență.
Sos file de blocare
SOS protecție. În caz de urgență permite utilizatorilor să protejeze fișierul existent apăsând lung tasta "SOS" pentru a păstra fișierul din bucla de înregistrare pentru al suprascrie.
2.7 ecran LCD TFT Afișați ecranul TFT LCD de 2.7 ", 16: 9. Are o zonă de vizualizare mai mare ecranul lat 16: 9 și oferă mai mult spațiu pentru redarea video.
Vedere largă a unghiului Unghiul larg de vizualizare de 140 °, înregistrează evenimentele din fața vehiculului
Și laturile.
Detectarea miscarii Detectarea mișcării de mișcare. Înregistrarea video începe automat când vehiculul se mișcă, fără a apăsa niciun buton.
Datele autoprepis Memorarea automată a datelor - buclă de timp. Dacă capacitatea devine încorporată camera microSD a cartelei în mașină suprascrie automat înregistrările mai vechi mai târziu.
Înregistrarea automată Funcționarea automată - și începeți înregistrarea. După pornire, autovehiculul va porni automat înregistrarea și după 5 secunde după oprirea fișierului de înregistrare este salvat și se oprește automat.


Software inclus pentru gestionarea camerelor DOD cu GPS (locație GPS)

Gps software dod
Specificațiile produsului:

Rezoluție video:
1920x1080 @ 30 de cadre pe secundă
1280x720 @ 30fps
1280x720 @ 60 de cadre pe secundă
848x480 @ 30fps
640x480 @ 30fps
Senzor: CMOS de 3 megapixeli de 1/3 "
Unghi larg 140 °
Afișați ecran LCD TFT de 2,7 "16: 9
MOV format video
Format imagine: Ieșire JPEG HD
Formatul video AVI

Ieșire video:
HDMI: CTS1.2 compatibil, suport
1080p / 720p / modul WVGA / VGA de ieșire
Compoziție NTSC / PAL
Rezoluție imagine: 1,3, VGA, 2M, 3M, 5M, 8M, 10M, 12M
Medii de înregistrare: card Micro SDHC / MMC (până la 32G)
Ieșire audio: Difuzor (mono)
Intrare audio: Microfon
Buton declanșator Declanșator electronic
Viteza de închidere 1/2 - 1/1000 secunde
Conectare prin portul USB 2.0 / HDMI / TV
3.7V 500mAh baterie litiu-ion
USB 2.0 de mare viteză
Alimentare: 5V 1A
Dimensiuni: 112,4 (d) x 65 (W) x 32,8 (H) mm
Greutate: 97 g
Temperatura de funcționare: -30 ° C ~ 80 ° C

Accesorii incluse:

1x Carucior negru DOD LS430W
1x încărcător de mașină
1x suport
1 cană de aspirație
1x cablu USB
1x cablu HDMI
1x Manual de utilizare

Autocamere cu GPS

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă