DOD LS475W - cel mai bun aparat de fotografiat cu GPS cu HD 60FPS FULL

Codul: 55-037
U$394.90 Preț fără TVA: U$329.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

DOD LS475W - cel mai bun aparat de fotografiat cu GPS cu FULL HD 60fps, logger GPS cu o actualizare de 10x mai rapidă, unghi de vizualizare de 145 °, lentilă de sticlă de 6G, ISO până la 12800, WDR 2.0.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

DOD LS475W - cel mai bun aparat de fotografiat cu GPS cu FULL HD 60fps, logger GPS cu o actualizare de 10x mai rapidă, unghi de vizualizare de 145 °, lentilă de sticlă de 6G, ISO până la 12800, WDR 2.0. Camera de ultimă generație este echipată cu noul senzor IMX291 de la SONY STARVIS (Starlight Visibility), care oferă un mod revoluționar de noapte chiar și în întuneric complet!

DOD LS475W + este succesorul direct al DOD LS470W + și aparține celor mai recente camere DOD. Continuă în populara linie de camere LS470W, noul DOD LS475W + face acum un pas înainte și adaugă o serie de caracteristici unice. Rezoluție FULL HD 1920x1080P la 60fps (cadre pe secundă) , până la 128GB suport micro SD (camere standard de până la 32GB) unde pot fi stocate până la 18 ore de înregistrare, baterie de până la 900mAh , unghi larg de vizualizare de 145 ° și mare 3 "ecran TFT LCD 16: 9.

O camera video premium care va satisface chiar si cei mai exigenti clienti.

Ls475w + cameră de calitate superioară

DOD LS475W + are compresie de imagine H.264, fișier MOV , flux de date aprox. 20 Mbps. Un minut la rezoluția video de 1080p 60fps este de aprox. 150 MB. Puteți roti imaginea la 180 de grade (camera poate fi montată "în jos"). Are un plus foarte util - un filtru polarizator circular reglabil care reduce efectiv lumina reflectata.

Din punct de vedere tehnologic, aceasta este camera de mașină "de generație următoare" - cu cele mai noi tehnologii (optică, microcipuri, funcții) oferite de piața auto.

Senzor SONY STARVIS - (Vizibilitatea stelei sau vizibilitatea în lumina stelelor)

Ls475w + sony starvis senzor dod camera

Lentilele de sticlă 6G - o combinație de șase straturi de sticlă, oferind o imagine extraordinar de strălucitoare, curată și nedistorsionată. Dispune de un procesor GPS cu viteză de 10x, cea mai rapidă tehnologie de mașină GPS asigură o urmărire precisă a vitezei vehiculului și pozițiilor GPS ultra-rapide ale căii tale. Pachetul vine cu un software complet nou proiectat și îmbunătățit pe PC-ul dvs. - DOD GPS 2.0 player.

Un avantaj important este îmbunătățirea modului de parcare de generație nouă, care va începe înregistrarea cu 15 secunde înainte de a detecta mișcarea. Acest lucru vă va asigura că aveți o evidență a ceea ce sa întâmplat de la început până la sfârșit. Când veți continua să conduceți, camera va reveni la înregistrare în modul buclă.

Liderul pe piața siguranței și monitorizării mașinilor

Ls475w + mod de parcare pentru a adăuga camere

Aparatul foto poate fi ușor atașat pe parbriz, utilizând o cană de aspirație cu un suport care este atașat în aparatul foto într-un mod simplu. Un unghi de vizualizare de 145 ° capturează evenimentele din fața vehiculului și pe lateral, calibrarea automată a timpului cu GPS. Veți aprecia , de asemenea , funcția de logger GPS înregistrare plimbare cu bicicleta (localizare GPS, viteza curentă). Veți putea vedea videoclipuri pe PC-ul dvs. cu software-ul furnizat. Ideal pentru companiile de a controla plimbarea cu personalul, șoferii profesioniști. Camera poate fi conectată la o sursă de alimentare de 12 / 24V, astfel încât este posibilă utilizarea acesteia în afara autovehiculului și pentru alte vehicule, camioane sau autobuze. În cazul unui accident, a unei frânări grave sau a unei înclinări a mașinii, aparatul foto are funcția de senzor G, care protejează fișierele împotriva impactului. De asemenea, în caz de urgență, utilizatorii pot proteja manual un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului "SOS".

Noile modele de aparate foto DOD LS475W +, LS500W și RC500S + sunt în prezent topul ofertei de cutii negre de pe piața mondială.

Acest lucru este demonstrat nu numai de tehnologiile utilizate, ci mai ales cu satisfacția conducătorilor auto care utilizează în mod activ aceste camere. Prețul acestora este relativ mai mare, dar oferă tehnologii de vârf și fac înregistrări care pot fi, de asemenea, folosite ca dovadă a accidentului . Cu aceste camere nu este posibilă, că nu puteți citi plăcuța de înmatriculare a vehiculului care v-a vătămat sau vă amenința.

Suportă până la carduri micro SD de 128 GB (aproximativ 18 ore de înregistrare)

Ls475w + adăugați camera în mașina GPS

Caracteristicile produsului:

Excelentă rezoluție FULL HD 1080p la 60fps
Reducerea diminuării mișcării
Interval extins ISO până la ISO 12800
Tehnologie avansată WDR 2.0 - video uimitor la orice lumină
Filtru polarizator circular reglabil
Supraveghere în parcare

Înregistrare video cinematică de 1080p @ 60fps
Oferă utilizatorilor o înregistrare video stabilă și continuă la 1080P cu 60 de cadre pe secundă, mărind cantitatea de detalii pe care le puteți vedea.

Ls475w + rezoluție completă HD

Reducerea diminuării mișcării
Alți șoferi merg prea repede și numărul lor de plăcuțe de înmatriculare ar putea fi spălat în videoclip? Tehnologia de reducere a blurului de mișcare este utilizată pentru a spori claritatea obiectelor în mișcare rapidă.

Ls475w + reducerea imaginii încețoșată

Interval extins ISO până la 12800
DOD LS475W + are un nou senzor Sony STARVIS CMOS cu o sensibilitate îmbunătățită nu numai în cazul iluminării normale, ci și în condiții de iluminare slabă. Raza sporită mărește luminozitatea obiectelor care se mișcă rapid pe timp de noapte. Aparatul foto poate acum capta chiar și mai multe detalii în condiții de iluminare foarte scăzută.

Ls475w + iso 12800

Tehnologie avansată WDR 2.0
Video uimitoare în orice lumină și expunere echilibrată în orice condiție. Face focuri de noapte mai luminoase și reduce expunerea la lumină pentru a obține cea mai frumoasă imagine.

Tehnologia Ls475w + wdr

Diafragmă mare f / 1,6, performanță ridicată la lumină scăzută
Diafragma mare reflectă cantitatea de lumină care cade pe senzor la fotografiere. Cu cât diafragma este mai mare (numărul f mai mic), cu atât mai multă lumină va fi captată în senzorul camerei. Cu cea mai largă apertura, care este cu 66% mai mare decât concurența de pe piață, camerele DOD produc cea mai clară imagine.

Ls475w + diafragma din față și din spate

6G lentilă din sticlă ascuțită
Obiectivul ascuțit cu 6 elemente, realizat din șase straturi de sticlă, oferă o imagine uimitoare, curată și nedistorsionată

Ls475w + 6g sosovka de sticlă

Unghi larg de vedere 145 °
Captarea imaginii la un unghi larg de vizualizare de 145 ° pentru o acoperire și o claritate optimă. Camera frontală este echipată cu o lentilă extrem de largă, care îmbunătățește intervalul de înregistrare, deoarece vederea panoramică a părții frontale a vehiculului captează toate laturile fără distorsiuni (deci nu există o imagine distorsionată).

Ls475w + viteză unghiulară

Filtru circular de polarizare reglabil - reduce eficient lumina reflectată
Filtrul reglabil elimină orbirea parbrizului și, în același timp, crește saturația. Reduce reflexiile nedorite și expunerea excesivă sau efectele polarizante pentru a asigura o imagine de cea mai bună calitate și pentru a vă proteja obiectivul.

Ls475w + filtru de polarizare

Ecran LCD mare de 3 "
Ecran panoramic 16: 9 mare - camera are un afișaj larg pe ecran lat, care oferă un ecran luminos și mare, potrivit pentru vizionarea setărilor și redarea clipurilor video direct pe afișajul camerei.

Ls475w + ecran de 3 inch

Baterie de înaltă performanță
Bateria Li-ion de înaltă performanță 900mAh (DOD LS470W + are 650mAh). În absența sursei de alimentare, crește timpul de monitorizare (modul de parcare) și oferă astfel o protecție mai mare.

Ls475w + baterie de mare putere 900mAh

Supraveghere în parcare
Veți fi mulțumit de această supraveghere a parcării chiar și atunci când parcați și părăsiți mașina. Modul îmbunătățit de parcare , care începe automat la 10 minute după părăsirea vehiculului. Când continuați să conduceți, camera trece la modul de înregistrare în buclă. Cu senzorul SONY STARVIS, vă puteți bucura, de asemenea, de viziunea revoluționară de noapte pentru camera frontală și chiar și în întuneric complet.

Ls475w + supraveghere parcare

În cazul detectării mișcării camerei din față sau din spate , sau la accident, începe înregistrarea video și blochează fișierul. Camera video începe înregistrarea timp de 15 secunde înainte ca mișcarea să fie detectată sau impactul, ceea ce vă asigură că veți avea o evidență a ceea ce sa întâmplat de la început până la sfârșit. Condiția este ca aparatul foto să fie alimentat printr-o baterie de mașină utilizând un set de cabluri pentru instalarea permanentă în vehiculul DOD DP4.

Puteți urmări videoclipuri cum ar fi modul de parcare îmbunătățit din acest videoclip chiar aici:

Procesor GPS cu viteză de 10 Hz
Integrate cu cea mai rapidă viteză GPS de 10 Hz, înregistrând date mai precise despre locația și viteza vehiculului. Vă permite să înregistrați traseul pe o hartă în timp ce vizionați videoclipurile în DOD player.

Ls475w + procesor 10x gps

DOD GPS Player V2.0
Noua versiune a DOD GPS Player 2.0 cu o interfață îmbunătățită a utilizatorului este chiar mai clară. Afișează înregistrări video FULL HD cu date în timp real, cum ar fi viteza vehiculului, coordonatele GPS, suprasarcină. Conexiunea la internet indică locația curentă a vehiculului pe hărțile Google.

Ls475w + cititor de date

Detectarea radarului de viteză
Sistemul vă reamintește că vă aflați în apropierea locației cu limită de viteză și unde poate fi amplasat un radar, astfel încât să puteți încetini. Evitați capcanele și aveți întotdeauna unitatea dvs. sub control.
* În prezent, sistemul acceptă următoarele țări: SUA, CA, Marea Britanie, NO, PL, NL, BE, AU.
Sincronizarea timpului și datei
Calibrarea automată a timpului, independentă de reglarea manuală a timpului. Cu un procesor GPS integrat de viteză de 10x, poate calibra cu precizie ora locală și îl poate memora automat în memoria camerei.
Analiza traseului
Este o caracteristică nouă pentru a calcula distanța, timpul și viteza medie a rutei dvs. de la punctul A la punctul B. De exemplu, puteți găsi cea mai scurtă sau cea mai rapidă modalitate de a lucra din locuința dvs., pe baza datelor din analiza căii. Este un mod foarte economic și practic de a economisi timp și consumul de combustibil.
Protecția senzorului G împotriva impactului
În cazul unui accident, al frânării de urgență sau al înclinării unei mașini, aceasta va proteja automat toate înregistrările stocate și curente. Cu această caracteristică, fișierele nu vor fi șterse sau suprascrise, chiar și atunci când se înregistrează într-o buclă de timp.

Închidere manuală a fișierelor - protecție SOS
În caz de urgență, acesta permite utilizatorilor să protejeze un fișier existent prin apăsarea lungă a butonului "SOS", care păstrează fișierul din bucla de înregistrare și protejează împotriva suprascrierii altor fișiere.

Înregistrare automată și închidere
După ce autovehiculul este pornit, aparatul va începe automat înregistrarea. Când opriți motorul, camera se oprește automat fără a apăsa niciun buton.

Înregistrarea cu buclă - înregistrare ciclică
Când spațiul de stocare de pe cardul microSD introdus este plin, acesta poate suprascrie automat fișierele mai vechi cu altele noi, astfel încât fișierele să fie șterse în mod constant.

Protecția parolei
După ce vă stabiliți parola, puteți împiedica alții să vă ștergă videoclipurile sau fotografiile. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pentru companiile care au propriile lor șoferi.

Suporta carduri micro SD de 128 GB
Compatibilitate de 4x mai mare față de modelele de camere vechi, suportă până la 128 GB micro SD cu peste 18 ore de înregistrare.

Specificații:

Rezoluția video: 1920x1080 @ 60fps
Senzor: senzor SONY STARVIS CMOS
Lentilă cu unghi larg: 145 °
Diafragma: f / 1,6
Sensibilitate ISO: până la ISO 12800
Afișaj: LCD TFT de 3 "16: 9
Formatul video: MOV
Medii de înregistrare: Micro SDHC / SDXC Class 10 (până la 128 GB suport)
Audio: Microfon și difuzor (mono) incluse
Baterie: baterie litiu cu capacitate de 3,7V 900mAh
Putere de intrare: 5V 1A
Dimensiune: 112,6 (D) x 71,9 (W) x 36,4 (V) mm, (4,4 "x 2,8" x 1,4 "
Greutate: 145g
Temperatura de funcționare: -20 ° C ~ 65 ° C, (-4 ° F ~ 149 ° F)

Accesorii furnizate:

1x cameră profesională DOD LS475W +
1x încărcător de mașină 12-24V (cablu extensie 4M)
1x Suport comun
1x filtru CPL
1x manual

Dod ls475w + accesorii

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%