DOD RX8W cu GPS încorporat în oglinda retrovizoare

Codul: 55-020
U$309.35 U$228.85 Preț fără TVA: U$190.71
În curând în oferta noastră

Camera ultra-subțire în mașină în oglinda retrovizoare cu logger DOD RX8W integrat 5x GPS FULL HD WDR, 3DNR, optică 6G cu afișaj LCD de 4,3 ".

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Camera nouă a mașinii din oglinda retrovizoare DOD RX8W are un procesor GPS ultra-rapid integrat, care este de 5 ori mai rapid decât altele. Tastatura de comandă are o utilizare simplă și ușoară în întuneric. Este timpul să setați standardul de subțire al camerei mașinii în oglinda retrovizoare. Prin urmare, noul model din această serie DOD RX8W vine cu un design subțire de 1 cm, fiind astfel mult mai ușor de adaptat la oglinda retrovizoare originală. Unghiul reglabil al obiectivului este cu 60% mai mare decât înainte, ceea ce permite setarea unghiurilor orizontale și verticale cu până la 40 de grade. DOD RX8W cu suprafață acoperită cu vid în mai multe straturi a oglinzii este capabilă să elimine orbirea de pe luminile vehiculului din spatele tău.

Oglinda retrovizoare auto cu GPS rx8w

Are o zonă de vizionare mai mare și un ecran cu ecran lat (16: 9) oferă un ecran mai larg pentru redarea video. Tehnologia WDR permite adaptarea la lumina ambientală, datorită faptului că face fotografii mai clare și reduc lumina puternică a expunerii pentru a ajunge la cea mai frumoasă imagine. Dispune de 3DNR - reducere a zgomotului digital și lentilă ascuțită cu șase elemente, care constă din 6 straturi de sticlă și oferă o imagine strălucitoare și nedistorsionată. DOD RX8W vine cu o bandă de velcro, care este o metodă mai puternică și mai sigură de montare pe oglinda retrovizoare originală.

Veți aprecia funcția GPS Logger - înregistrarea călătoriei dvs. (locația GSP, viteza reală, video), veți putea să le jucați pe PC cu ajutorul software-ului furnizat. Ideal pentru companiile de a controla plimbările angajaților, conducătorilor auto profesioniști etc.

Camera video în oglinda retrovizoare DOD RX8W cu GPS

Caracteristici:
Camera auto și oglinda retrovizoare DOD RX8W
Tehnologie avansată WDR - captează o imagine superbă în orice lumină
Reducerea zgomotului 3DNR - la lumină scăzută
Designul lentilei: anti-orbire
Montat patentat cu bandă cu velcro
Lentile reglabile în unghi - în orice direcție
Ecran panoramic de 4,3 "16: 9
Built-in procesor ultra-rapid GPS, de 5 ori mai rapid decât altele.
DOD RX8W cu design subțire de 1 cm este adaptabil la oglinda retrovizoare originală.
Tastatura este ușor și ușor de utilizat în întuneric
Camera cu lentile cu șase elemente asigură imagini clare și nedistorsionate.

Modul GPS

Procesor GPS - Procesor ultra-rapid GPS încorporat, de 5 ori mai rapid decât altele, merită să aveți cele mai detaliate și mai exacte date pentru a recupera starea în orice situație.

Podsvietené klávesy

Tastatura are o utilizare ușoară și simplă în întuneric. Iluminarea inovatoare cu laser a tastaturii este ușor de controlat chiar și atunci când nu există lumină în vehicul. Lumina de fundal se oprește automat după 10 secunde. Practic, confortabil și elegant.

Setabile obiectiv

Obiectiv reglabil în orice direcție. Unghiul reglabil al obiectivului este cu 60% mai mare decât înainte, ceea ce permite setarea unghiurilor orizontale și verticale cu până la 40 de grade. Are o gamă completă de unghi de scanare pentru a îmbunătăți capacitatea de montare pe majoritatea oglinzilor.

Anti-oslňování de sticlă

Oglindă anti-orbire. Când conduceți noaptea, există o reflectare a luminii din oglindă, ceea ce este enervant și orbitor pentru șofer. DOD RX8W cu suprafață acoperită cu vid în mai multe straturi a oglinzii este capabilă să elimine orbirea de pe luminile vehiculului din spatele tău.

Širokouhlý zobrazj

Ecran panoramic de 4,3 "16: 9 Cu o zonă de vizionare mai mare, ecranul cu ecran lat oferă un ecran mai larg pentru redarea video. Puteți viziona orice videoclip.

Tehnologia WDR Tehnologie WDR puternică. Video uimitoare în orice lumină. Tehnologia WDR,
Expunere echilibrată în toate condițiile. Ea face scenele de noapte mai clar și reduce expunerea puternică a luminii pentru a ajunge la cea mai frumoasă imagine.
Reducerea zgomotului Autocamere Reducerea zgomotului digital 3DNR (reducerea zgomotului digital ) - reduce zgomotul la lumină scăzută. Reducerea zgomotului digital reduce efectiv zgomotul asociat semnalului digital și asigură o imagine curată.

Design subțire


Design subțire. Este timpul să setați standardul de subțire al camerei mașinii în oglinda retrovizoare. DOD RX8W cu design subțire de 1 cm este adaptabil la oglinda originală.
Camera cu lentile cu șase elemente Obiectivul camerei 6G. Sofisticat cu lentilă ascuțită cu șase elemente, care constă din 6 straturi de sticlă, oferind o imagine uimitor de clară și nedistorsionată.
Velcro pruzon pentru a atașa camerele foto Banda de velcro. Instalarea tradițională folosind o clemă sau cauciuc se termină adesea cu eliberarea elasticității. Pentru a obține un atașament mai puternic, DOD RX8W vine cu o bandă de velcro, care este o metodă mai puternică și mai sigură de montare pe oglinda retrovizoare originală.

Specificații:

Rezoluția video 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor CMOS de 3 megapixeli de 1/3 "
Lentile cu unghi larg de 140 °
Ecran panoramic de 4,3 "16: 9
Format video comprimat - H.264
Formatul video MOV
Card de memorie - Micro SDHC Class 10 (suport pentru până la 32 GB)
Built-in microfon / difuzor
Built-in baterie de mare capacitate 3,7V 300mAh
Sursă de alimentare 5V 1A
Dimensiune 8,5x31x1 cm
Greutate 298 g
Temperatura de funcționare -20 ° C ~ 65 ° C

Accesorii incluse:

1x Profi aparat de fotografiat DOD RX8W
1x încărcător de mașină
1x suport
1x aspirație
1x Manual în engleză

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă