Oglinda retrovizoare DOD RX300W + camera de parcare

Codul: 55-023
U$273.90 Preț fără TVA: U$228.25
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Oglinda retrovizoare DOD RX300W + cameră de parcare - camera nouă de mașină în oglinda retrovizoare cu posibilă conectare a camerei de mers înapoi.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cameră oglindă retrovizoare DOD RX300W + cameră de parcare - Camera nouă a mașinii în oglinda retrovizoare cu posibilă conectare a camerei de mers înapoi. DOD RX300W vine cu un design subțire de 1 cm și astfel este ușor de adaptat la oglinda retrovizoare clasică. Unghiul reglabil al obiectivului este cu aproximativ 60% mai mare decât înainte, ceea ce permite ajustarea unghiului orizontal și vertical până la 40 de grade. DOD RX300W cu acoperire în vid în mai multe straturi a suprafeței oglinzii este capabilă să elimine strălucirea de pe luminile vehiculului din spatele tău. Tastatura de control are o operare simplă și ușoară în întuneric.

Camera video în oglinda retrovizoare DOD RX300W cu suport pentru camera de mers înapoi

Dod rx300w cu cameră de mers înapoi

Camera din oglinda retrovizoare este unică în principal pentru că vă permite să conectați prin camera video orice cameră de mers înapoi. Când aparatul de mers înapoi (camera de mers înapoi este conectată la luminile de mers înapoi) imaginea camerei de mers înapoi va fi afișată pe afișajul LCD (imaginea de pe această cameră nu este înregistrată ). Puteți utiliza orice cameră de mers înapoi, care are același conector jack video.

Senzorul G încorporat pentru pornirea automată a protecției fișierelor la impact, la frânarea de urgență sau la înclinarea automobilului va proteja automat toate fișierele video curente și stocate. Oferă o calitate video de înaltă definiție HD cu rezoluție de până la 1920x1080. Unghiul larg de vizualizare de 140 ° înregistrează evenimentele din fața vehiculului și de ambele părți. Camera poate fi conectată la o sursă de alimentare de 12 / 24V, astfel încât este posibilă fără probleme, nu numai în vehiculul personal, ci și în alte vehicule, cum ar fi camioanele sau autobuzele .

Oferim de asemenea modelul RX400W care, comparativ cu modelul RX300W, dispune de funcția Logger GPS (alți parametri sunt identici).

Oglinda retrovizoare rx300w

Camera video are o suprafață de vizionare mai mare și un ecran de 4,3 " (16: 9) oferă un ecran mai larg pentru redarea video. Tehnologia WDR permite adaptarea luminozității mediului înconjurător, creează astfel fotografii strălucitoare și reduce lumina puternică a expunerii Ajungând la cea mai frumoasă imagine, dispune de funcția 3DNR - reducerea zgomotului digital și obiectivul cu șase centimetri care conține 6 straturi de sticlă și oferă imagini clare și nedistorsionate DOD RX300W vine cu o bandă Velcro care este mai puternică și mai fiabilă Pentru montarea pe oglinda retrovizoare originală.


Ecran LCD cu ecran lat de 4,3 '' 16: 9. Camera are un ecran mare cu ecran lat, care oferă o imagine clară și suficient de mare pentru afișarea setărilor și redarea clipurilor video direct pe afișajul camerei.

Camera dod rx300w


Tastatura are o operare simplă și ușoară în întuneric. LED-ul iluminat inovator al tastaturii este ușor de utilizat chiar și fără lumina din interiorul mașinii. Lumina de fundal se oprește automat după 10 secunde. Practic, confortabil și elegant.

Clapete de fundal dod rx400w


Obiectiv reglabil în orice direcție. Lentila reglabilă DOD RX300W este cu aproximativ 60% mai mare decât înainte, iar unghiurile orizontale și verticale pot fi ajustate până la 40 de grade. Are o gamă completă de unghi de vizibilitate pentru îmbunătățirea înaltă a capacității de fixare pe majoritatea oglinzilor.

Obiectiv reglabil livrare rx400w


Oglindă anti-orbire. Când conduceți noaptea, există o reflecție a luminii de la oglindă, care este enervantă și orbeste ochii șoferului. DOD RX300W cu acoperire în vid în mai multe straturi a suprafeței oglinzilor este capabilă să elimine strălucirea de la farurile vehiculului din spatele dvs.

Sticlă anti-orbitor dod rx400w

Susținerea camerei de mers înapoi sau de parcare. Acest produs acceptă adăugarea camerei inverse. Puteți cumpăra cameră de mers înapoi pentru propria dvs. siguranță. Imaginea inversă este afișată pe un ecran mare de 4,3 ", astfel încât să puteți vedea cu ușurință ce se întâmplă în spate, reducând astfel probabilitatea de rănire.

Suport camera de retrovizoare dod rx400w

Tehnologie WDR puternică. Video uimitoare în orice lumină. Tehnologia WDR, o expunere bine echilibrată, indiferent dacă este o zi sau noapte însorită. Produce imagini mai luminoase și reduce expunerea puternică a luminii pentru a ajunge la cea mai frumoasă imagine.

Tehnologia WDR dod rx400w

3DNR (Digital Noise Reduction) - Reducerea zgomotului digital - reduce imaginea granulară în condiții de lumină scăzută. Un sistem de reducere a zgomotului digital poate reduce în mod eficient zgomotul semnalului digital atunci când este necesar și asigură imagini curate și naturale.

3d reducând suma dod rx400w

Afișarea detaliilor (Watermark) pe video. Când se întâmplă un accident sau alte evenimente rutiere, această caracteristică vă permite să verificați instantaneu data și ora exactă ale înregistrării. Și acest lucru va întări credibilitatea probelor la demonstrarea responsabilității.

Filigran dod rx400w

Lentilă avansată de sticlă de 6G - o combinație de șase straturi de sticlă, este un obiectiv sofisticat de 6G. Datorită traiectoriei precise a luminii, oferă o imagine strălucită, clară și nedistorsionată.

6 grame Lens dod rx400w

Banda de velcro. Instalarea tradițională utilizând o clemă sau cauciuc se termină adesea cu elasticitate pierdută. Pentru a obține un atașament mai puternic, DOD RX300W vine cu o bandă de velcro, care este o metodă mai puternică și mai sigură pentru montarea pe oglinda retrovizoare originală.

Bandă de prindere cu fermoar dod rx400w

Design ultra subțire. Este timpul să setați standardul de subțire al oglinzilor retrovizoare auto. DOD RX300W cu design subțire de 1 cm este adaptabil la oglinda retrovizoare originală din vehiculul dumneavoastră.

1 cm grosime cameră dod. Rx400w

Specificațiile produsului:

Rezoluția video: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor: CMOS de 3 megapixeli de 1/3 "
Unghi larg: 140 °
ISO: Setări automate
Ecran panoramic de 4,3 "16: 9
Format video comprimat - H.264
Card de memorie: Micro SDHC clasa 10 externă (suport pentru până la 32 GB)
Built-in microfon / difuzor
Built-in baterie de înaltă capacitate: 3,7V 320mAh
Putere: 5V 1,5A
Dimensiune: 8,5x31x1 cm
Greutate: 298 g
Temperatura de funcționare: -20 ° C ~ 65 ° C

Accesorii incluse:

1x Camera profesionala de masina DOD RX300W
1x încărcător de mașină
1x cablu video pentru conectarea camerei de mers înapoi
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă