AHD set de parcare monitor LCD de 7"+ cameră cu 18 LED-uri IR

Codul: 19-045
U$223.30 U$207.90 Preț fără TVA: U$173.25
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Set de parcare AHD Monitor LCD de 7"+ cameră cu 18 LED-uri IR cu cameră de vizionare de noapte cu intrare 3x AHD pentru alte camere video inversate.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Set de parcare AHD Monitor LCD de 7"+ cameră de vizionare IR de noapte, are o gamă largă de utilizări, datorită parametrilor săi și intrării de 3x AHD pentru alte camere de luat vederi inversate . Datorită rezoluției AHD a monitorului și camerei foto 1024x600p, veți vedea toate detaliile Clare și ascuțite Camera foto va avea grijă de imaginea de calitate nu numai de peste o zi, dar cu LED-urile 18 IR, puteți observa în mod clar la mersul înapoi, de asemenea, pe timp de noapte.Mărimea ecranului LCD determină acest set ca un ideal ajutor.

Aveți opțiunea de a conecta până la 3 camere de mers înapoi, ceea ce veți aprecia în special atunci când instalați pe autovehicule mai mari, unde aveți nevoie de mai multe vederi din diferite unghiuri. Datorită acestui sistem, veți ști exact ce se întâmplă în spatele sau în jurul vehiculului. Acest set include un monitor LCD de 7"+ o cameră de vizionare IR cu vizibilitate pe timp de noapte + cablu de 1x 20m pentru conectarea unei camere cu un monitor (se pot conecta și alte două camere) Acest set de mers înapoi AHD are o gamă largă de utilizare. Van, microbuz, caravana, autobuz, camion, semiremorci, mașini agricole și alte vehicule. Protecția nivelului camerei IP este de până la IP 66 ceea ce înseamnă că este impermeabil, rezistent la praf și rezistent la deteriorări.

 

Primul set de mers înapoi cu rezoluție AHD 1024x600p și monitor LCD de 7"cu opțiunea de a conecta până la 3 camere AHD cu viziune de noapte IR.

Datorită rezoluției AHD a monitorului și a camerei, veți vedea toate detaliile clar și puternic.

10,1 "Monitor AHD

Monitorul include un meniu OSD care vă permite să reglați claritatea, luminozitatea, contrastul și, de asemenea, vă permite să rotiți și să reflectați imaginea pentru a afișa în mod realist partea dreaptă și cea stângă. Telecomanda facilitează funcționarea funcțiilor. De asemenea, este inclusă o pereche de difuzoare încorporate și un ecran de 1024 x 600 pixeli cu rezoluție de 16: 9. Fiecare cameră are propriul canal, iar camerele individuale sunt comutate de butoane direct pe monitor sau prin telecomandă. Monitorul LCD vă permite să conectați conectorul necesar prin intermediul conectorului cu luminile de mers înapoi, astfel încât atunci când inversați, vă permite să comutați automat camera selectată care va apărea pe monitor. Unghiul camerei este reglabil. Monitorul cu aparatul foto este echipat cu un braț reglabil pe care îl puteți atașa la locul dorit. Vine cu o diafragmă de soare care asigură o imagine clară și nu are nici o strălucire.

Ahd 3 camera de blocare LCD 10 + camera cu IR

În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit de cel cu bracket (ceea ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă alte trei tipuri de standuri care vă permit să atașați monitorul, de exemplu, pe un parbriz sau unde este Necesar. În cazul în care trebuie să puneți aparatul pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra în magazinul nostru un cablu de conectare cu camera de mers înapoi pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de mers înapoi și re-conectarea.

 

LA CARE SE ADAUGA AHD monitor LCD de 7"
la care se adauga Posibilitatea de conectare a încă 3 camere
la care se adauga Viziune de noapte în 10m
la care se adauga Unghiul de vizualizare al camerei este de 150 °
la care se adauga Meniul OSD cu telecomandă
la care se adauga Rezoluție afișare 1024x600px

Specificațiile tehnice ale monitorului:

Monitor LCD de 7"
Sistem: PAL / NTSC
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluție monitor: 1024 x 600p
Intrări: 3x AV
Contrast: 300: 1
Luminozitate reglabilă, contrast, culoare
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 5W
Temperatura de funcționare: -10 ° C la 60 ° C
Temperatura de depozitare: -20ºC la 70ºC

Specificațiile tehnice ale camerei:

Senzor de imagine: MIX SONY225 CMOS 1/3 "
Rezoluție: HD 1024x600
Sistem: PAL / NTSC
Iluminare minimă: 0,1 LUX
IR Night Vision: da 18 LED-uri IR
Distanța vizibilă la noapte: 10 m
Unghiul de vizualizare: 150 °
Grad de protecție IP: IP 66 rezistent la apă, rezistent la praf, rezistente la deteriorări
Consum de energie: 3W
Temperatura de lucru: -20 la 70 ° C
Alimentare DC: 12V-24V

Evaluarea pachetului:

1x monitor LCD AHD de 7"
1x cameră de mers înapoi AHD
1x Cablu de conectare 20m
1x telecomandă
1x apertura soarelui
1x Suport pentru montarea monitorului
1x Suport pentru montarea camerei
2x Cablu de alimentare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă