Ionizator auto AirVita - Carvita 5S

Codul: 93-009
U$75.90 U$60.50 Preț fără TVA: U$50.42
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Ionizatorul de aer AirVita - Carvita 5S cu un design extraordinar și efectul de curățare a aerului de la bacteriile dăunătoare, va face călătoria plăcută în mașină.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ionizatorul de aer AirVita - Carvita 5S cu un design extraordinar și efectul de curățare a aerului de la bacteriile dăunătoare, va face călătoria plăcută în mașină. Carvita 5S, datorită unei articulații reglabile de 180 °, se potrivește cu fiecare spațiu din mașină.

Fiecare dintre noi vrea să trăiască într-un mediu curat și sănătos . Din păcate, mulți dintre noi uităm că și aerul pe care îl respirăm în fiecare zi are nevoie de îngrijire . Și pentru acest scop este aici ionizatorul de aer Airvita Carvita 5S .

Cariona 5S ionizator auto

Airvita eliberează mai mult de două milioane de anioni pentru a dezinfecta aerul respirator, ajutând la îmbunătățirea sănătății .

O mulțime de oameni petrec în jur de 80-90% din timpul lor în fiecare zi în clădiri și mașini . Ce aer este în clădirile și mașinile noastre joacă un rol important în sănătatea noastră . Aerul poluat plin de diferite reziduuri nocive și bacterii este cauza multor boli și probleme de sănătate .

Anioni anionici anionici

Vedeți o ilustrare grafică a motivului pentru care Carvita 5S este atât de eficientă în combaterea poluării aerului, cât și împotriva diverselor bacterii și mucegaiuri din mașinile noastre.

Airvita de ce să curățați aerul

Airvita este unul dintre cei mai versatili ionizatori de aer . Nu numai că dezinfectează mediul în care trăim, ci și că avem grijă de corpul nostru chiar și la nivel celular .

airvita copac Curățarea aerului și funcția antibacteriană

Poluanții sunt neutralizați de anionii care curăță aerul din cameră. Anionii sunt, de asemenea, buni pentru îndepărtarea substanțelor nocive , a mirosurilor diferite , precum și a bacteriilor sau a virușilor nesănătoase .
compoziția airvita Activarea celulelor și creșterea rezistenței organismului

Sângele cu multe anioni asigură mișcarea cea mai activă a celulelor din organism . Cu alte cuvinte, în zonele pline de anioni, celulele sunt mai active, ceea ce promovează creșterea și circulația sângelui în organism .
airvita molecule Purificarea sangelui

Sângele din corpul nostru este ușor alcalin, dar din cauza aerului excesiv de poluat , crește numărul de cationi care cresc aciditatea sângelui. Anionii readuce aciditatea organismului la valorile implicite pentru sănătate implicite .
respirația aerului vita

Reduce riscul de alergii și întărește funcția pulmonară

Alergiile respiratorii sunt cauzate de o substanță numită Anerugen . Anionii reduc șansa de a face alergii cauzate de Anerugen prin îndepărtarea lor din aer. Aerul rămâne curat, ceea ce mărește rezistența corpului până la eliminarea problemelor pulmonare .

Respira aerul curat ceea ce vă puteți răsfăța, mulțumită Carvita 5S. Acest ionizator nu are nevoie de nicio investiție suplimentară .

curățarea aerului

Specificații:

  • Model: Carvita 5S
  • Metodă: Generarea plasmei prin descărcare electrică
  • Consum de energie: 0,6W
  • Dimensiuni: 45 x 137,5 x 45 mm
  • Greutate: 77g

Conținutul pachetului:

  • Carvita 5S
  • Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%