Ionizator de aer portabil Airvita - Aeball

Codul: 93-005
U$174.90 Preț fără TVA: U$145.75
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Ionizator de aer portabil Airvita - Aeball. Versiunea elegantă a lui Aeball ajută la furnizarea aerului respirabil oriunde aveți nevoie.

Protecția cumpărătorului

 • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
 • Garanție pentru produse - 24 de luni
 • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ionizator de aer portabil Airvita - Aeball. Versiunea elegantă a lui Aeball ajută la furnizarea aerului respirabil oriunde aveți nevoie. Aeball este un filtru de aer reîncărcabil care generează o mulțime de vitamine în aer pe baza metodei de presiune scăzută. Încărcarea se face printr-un cablu USB , după o încărcare completă, curățatul este gata pentru 7 ore de activitate directă oriunde. Cu un design simplu și elegant , cu butoane de control tactil, ionizator este potrivit , de asemenea , ca o completare placuta la domiciliu datorită funcției de lumină ambientală.

Fiecare dintre noi vrea să trăiască într-un mediu curat și sănătos . Din păcate, mulți dintre noi uităm că și aerul pe care îl respirăm în fiecare zi are nevoie de îngrijire . Iar pentru acest scop este aici Airvita Aeball ionizator de aer.

Air ionizator de aer Aevi

Airvita eliberează mai mult de două milioane de anioni pentru a dezinfecta aerul respirator, ajutând la îmbunătățirea sănătății .

O mulțime de oameni petrec în jur de 80-90% din timpul lor în fiecare zi în clădiri și mașini . Ce aer este în clădirile și mașinile noastre joacă un rol important în sănătatea noastră . Aerul poluat plin de diferite reziduuri nocive și bacterii este cauza multor boli și probleme de sănătate .

Air vita Aeball

Vedeți o ilustrare grafică a motivului pentru care Airvita este atât de eficientă în combaterea poluării aerului, cât și împotriva diverselor bacterii și mucegaiuri din casele și birourile noastre.

Aeball curăță aerul

Airvita este unul dintre cei mai versatili ionizatori de aer . Nu numai că dezinfectează mediul în care trăim, ci și că avem grijă de corpul nostru chiar și la nivel celular .

airvita copac Curățarea aerului și funcția antibacteriană

Poluanții sunt neutralizați de anionii care curăță aerul din cameră. Anionii sunt, de asemenea, buni pentru îndepărtarea substanțelor nocive , a mirosurilor diferite , precum și a bacteriilor sau a virușilor nesănătoase .
compoziția airvita Activarea celulelor și creșterea rezistenței organismului

Sângele cu multe anioni asigură mișcarea cea mai activă a celulelor din organism . Cu alte cuvinte, în zonele pline de anioni, celulele sunt mai active, ceea ce promovează creșterea și circulația sângelui în organism .
airvita molecule Purificarea sangelui

Sângele din corpul nostru este ușor alcalin, dar din cauza aerului excesiv de poluat , crește numărul de cationi care cresc aciditatea sângelui. Anionii readuce aciditatea organismului la valorile implicite pentru sănătate implicite .
respirația aerului vita

Reduce riscul de alergii și întărește funcția pulmonară

Alergiile respiratorii sunt cauzate de o substanță numită Anerugen . Anionii reduc șansa de a face alergii cauzate de Anerugen prin îndepărtarea lor din aer. Aerul rămâne curat, ceea ce mărește rezistența corpului până la eliminarea problemelor pulmonare .

Respira aerul cel mai curat ceea ce vă puteți răsfăța, mulțumită Airvita Aeball. Acest ionizator nu are nevoie de nicio investiție suplimentară .

curățarea aerului

Specificații:

 • Model: Aeball
 • Metodă: Generarea plasmei prin descărcare electrică
 • Alimentare: DC 5V (adaptor AC100 ~ 220V)
 • Zgomot: 30,4 dB
 • Ore de lucru: 7 ore
 • Timp de reîncărcare: 3-4 ore
 • Dimensiuni: 125 x 119 mm
 • Greutate: 355g

Conținutul pachetului:

 • Airvita Aeball
 • Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă