Purificator de aer - dublu ionizator de aer Airvita - Air Capsule

Codul: 93-006
U$152.90 Preț fără TVA: U$127.42
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Purificator de aer - dublu ionizator de aer Airvita - Air Capsule este un agent eficient de îndepărtare a mirosurilor, bacteriilor și, de asemenea, odorizant de aer de acasă sau de birou.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Purificator de aer - dublu ionizator de aer Airvita - Air Capsule este un agent eficient de îndepărtare a mirosurilor, bacteriilor și, de asemenea, odorizant de aer de acasă sau de birou. Ionizatorul poate manipula bacterii fungice, dioxid de carbon și, de asemenea, cu virusul gripal H5N1 până la 99,9% în timpul sezonului de iarnă, cu o ventilație mai redusă. Capsula de aer asigură un aer plăcut și proaspăt, deoarece eliberează cantități mari de anioni.
Fiecare dintre noi vrea să trăiască într-un mediu curat și sănătos . Din păcate, mulți dintre noi uităm că și aerul pe care îl respirăm în fiecare zi are nevoie de îngrijire . Și pentru acest scop este aici ionizatorul de aer Airvita Air Capsule .
Airvita Air Capsule Air Ionizer

Airvita eliberează mai mult de două milioane de anioni pentru a dezinfecta aerul respirator, ajutând la îmbunătățirea sănătății .

O mulțime de oameni petrec în jur de 80-90% din timpul lor în fiecare zi în clădiri și mașini . Ce aer este în clădirile și mașinile noastre joacă un rol important în sănătatea noastră . Aerul poluat plin de diferite reziduuri nocive și bacterii este cauza multor boli și probleme de sănătate .

Airvita Air Capsule de curățare a aerului
Vedeți o ilustrare grafică a motivului pentru care Airvita - Air Capsule este atât de eficientă în combaterea poluării aerului, cât și împotriva diverselor bacterii și mucegaiuri din casele și birourile noastre.
Eficiența aerului capsulei 400
Airvita este unul dintre cei mai versatili ionizatori de aer . Nu numai că dezinfectează mediul în care trăim, ci și că avem grijă de corpul nostru chiar și la nivel celular .
airvita copac Curățarea aerului și funcția antibacteriană

Poluanții sunt neutralizați de anionii care curăță aerul din cameră. Anionii sunt, de asemenea, buni pentru îndepărtarea substanțelor nocive , a mirosurilor diferite , precum și a bacteriilor sau a virușilor nesănătoase .
compoziția airvita Activarea celulelor și creșterea rezistenței organismului

Sângele cu multe anioni asigură mișcarea cea mai activă a celulelor din organism . Cu alte cuvinte, în zonele pline de anioni, celulele sunt mai active, ceea ce promovează creșterea și circulația sângelui în organism .
airvita molecule Purificarea sangelui

Sângele din corpul nostru este ușor alcalin, dar din cauza aerului excesiv de poluat , crește numărul de cationi care cresc aciditatea sângelui. Anionii readuce aciditatea organismului la valorile implicite pentru sănătate implicite .
respirația aerului vita

Reduce riscul de alergii și întărește funcția pulmonară

Alergiile respiratorii sunt cauzate de o substanță numită Anerugen . Anionii reduc șansa de a face alergii cauzate de Anerugen prin îndepărtarea lor din aer. Aerul rămâne curat, ceea ce mărește rezistența corpului până la eliminarea problemelor pulmonare .

Respira aerul cel mai curat ceea ce vă puteți răsfăța, datorită Airvita - Air Capsule. Acest ionizator nu are nevoie de nicio investiție suplimentară .

curățarea aerului

Specificații:

  • Model: Air Capsule 400
  • Metodă: Generarea plasmei prin descărcare electrică.
  • Putere: 220V
  • Dimensiuni: 156 x 110 mm x 60 mm
  • Greutate: 216g

Conținutul pachetului:

  • Capsula aeriană
  • Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă