10 "de mers înapoi cu monitor HD cu ecran tactil + 4 intrări HD FULL

Codul: 15-031
U$471.90 Preț fără TVA: U$393.25
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

10 "de mers înapoi cu monitor HD cu ecran tactil și posibilitatea de a conecta până la camera de mers înapoi 4x FULL HD.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

10 "cu ecran tactil de mers înapoi și posibilitatea de a conecta până la 4x camera de mers înapoi FULL este o nouă generație de sistem de parcare care oferă o imagine clară și clară în timpul zilei, chiar și în condiții de iluminare dure și toate mijloacele tehnice necesare pentru o funcționare sigură și controlul autovehiculelor și al mașinilor Pentru o funcționare și mai ușoară, monitorul este echipat cu un ecran tactil Monitorul vă permite să comutați între camere diferite, în funcție de numărul de camere pe care le-ați conectat și de care dintre ele doriți să fie afișate principalele. Monitorul de mers înapoi conține un meniu în care aveți diferite opțiuni pentru configurarea monitorului LCD și a camerelor conectate la acesta.

Pe fiecare cameră puteți seta, de exemplu, o imagine în oglindă sau puteți activa liniile de ghidare pe care le puteți calibra cu precizie pe fiecare cameră direct din meniu. Monitorul de mers înapoi oferă mai multe opțiuni de afișare a camerelor, astfel încât să puteți alege cel care vă convine cel mai mult. Puteți face schimbarea imaginii între camere cu un singur deget, deoarece funcționează pe principiul de alunecare cu degetul ca pe telefonul smartphone. Cu acest sistem, știi exact ce se află în spatele sau în jurul vehiculului. Este potrivit pentru camioane cu remorci, microbuze, caravane, autobuze, camioane, semiremorci, mașini agricole și alte vehicule. Monitorul este echipat cu un suport reglabil care poate fi atașat la locul dorit. Acesta include, de asemenea, un parasolar care garantează o imagine clară și nici o strălucire.

Ecran tactil cu ecran tactil de 7 "


Pot fi conectate până la 4 camere FULL HD la monitor. Puteți selecta și combina camerele din oferta noastră în funcție de cerințele dvs., în funcție de tipul de vehicul. Camerele sunt conectate la monitor prin cabluri de 4 pini cu lungimi opționale de 10m, 15m și 20m. Conectorul cu 4 pini care conectează camera la cablu este rezistent la apă, precum și protecția împotriva prafului și rezistența la deteriorare. Instalarea sistemului este simplă. Pe monitor, există cabluri pentru conectarea camerelor și alimentarea monitorului, care este protejat împotriva supratensiunii de o siguranță sigură. Camerele sunt alimentate direct de pe monitor și, prin urmare, nu mai trebuie să fie conectate separat la sursă, facilitând instalarea și puteți plasa camera în orice locație a vehiculului. Monitorul include, de asemenea, 4 cabluri de comutare pentru a conecta camerele selectate la luminile inverse. Când inversați, aparatul foto va apărea automat pe monitor. Monitorul este, de asemenea, echipat cu HDMI și reducere cu intrări VGA + cinch de intrare prin care puteți conecta diferite alte dispozitive , astfel încât să puteți utiliza, de asemenea, monitorul ca un monitor LCD clasic. În pachet este exceptată consola clasică pentru montarea monitorului, o altă extensie cu îmbinare 3D, permițându-vă să montați și să montați monitorul de mers în orice poziție.

7 "conectare monitor conectare


În cazul în care trebuie să montați monitorul într-un mod diferit de cel cu bracket (ceea ce este inclus în pachet), puteți găsi în oferta noastră încă alte trei tipuri de suporturi care vă permit să atașați monitorul, de exemplu, pe un parbriz sau unde este Necesar. În cazul în care trebuie să puneți aparatul pe o remorcă care poate fi scoasă din mașină sau camion, puteți cumpăra în e-shop-ul nostru un cablu de conectare cu camera de mers înapoi pentru remorci și semiremorci. Acest lucru asigură deconectarea ușoară a sistemului de mers înapoi și re-conectarea.

LA CARE SE ADAUGA Monitor de inversare FULL HD
la care se adauga Ecran tactil
la care se adauga Opțiuni de setare largă în meniul de afișare
la care se adauga Pot fi conectate până la 4 camere
la care se adauga Diverse opțiuni de vizualizare a camerelor

Specificațiile tehnice ale monitorului:

10 "TFT monitor LCD HD
Sistem: PAL / NTSC
Raport de aspect: 16: 9
Rezoluție monitor: 1024 x 600
Intrări: 4x
Contrast: 800: 1
Luminozitate reglabilă, contrast, culoare, linii de ghidare inversă
Alimentare: DC 12V-24V
Consum de energie: 6W
Temperatura de lucru: -20ºC la 70ºC
Temperatura de depozitare: -20ºC la 70ºC
Dimensiuni: 203 x112 x 28 mm
Intrare HDMI: da
Ieșire audio: 1W

Conținutul pachetului:

1x monitor LCD HD de 10 "
1x telecomandă
1x parasolar
1x consola de montare a monitorului
1x suport 3D comun
1x Șuruburi pentru montarea monitorului
1x Cablu de alimentare cu siguranțe
1x declanșator pentru conectarea la lămpile inverse
1x cablu HDMI
1x Reducere cu intrare VGA + cinch
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă