Serviciu de gravare a numelui propriei etichete de nume

Codul: 96-056
100,00 lei Preț fără TVA: 83,35 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere. Livrare așteptată în 3-4 zile lucrătoare.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Serviciu de gravare a numelui propriei etichete/placuțe de identificare pentru seturile de birou de lux vândute de magazinul nostru. Gravura etichete de nume - etichetă de nume personalizată.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Serviciu de gravare a numelui propriei etichete/placuțe de identificare pentru seturile de birou de lux vândute de magazinul nostru. Gravura etichete de nume - etichetă de nume personalizată. Tot ce trebuie să faceți este să ne scrieți cererile dumneavoastră pentru propria etichetă cu numele în nota de comandă.

Gravura etichete de nume - etichetă de nume personalizată

Gravura etichete de nume - etichetă de nume personalizată

Ești interesat de o etichetă cu nume personalizată? Va putem oferi un serviciu de gravare (Tehnologia presei termice termice de imprimare) conform cerintelor dumneavoastra. Vă rugăm să plasați comanda pentru serviciu și înainte de finalizarea comenzii, adăugați detaliile pentru producerea etichetei cu numele în notă în procesul nostru de comandă.

Puteți alege orice text sau logo (doar pentru etichetele metalice cu numele) conform dorințelor dumneavoastră. Etichetele de nume pentru suporturile de nume din sticlă, lemn sau piele sunt mai mici și mai înguste, sunt proiectate implicit pentru 1-2 rânduri de text. Specificați înălțimea și tipul fontului în notă atunci când comandați.

gravare personalizată pe plăcuță de identificare

Materiale grafice corecte pentru gravură:

- În nota din comandă, vă rugăm să scrieți ceea ce doriți să imprimați pe eticheta cu numele.
- Dacă sunteți interesat să imprimați o etichetă de nume într-un anumit font, trebuie doar să ne scrieți numele exact al fontului

NOTĂ: Oferim serviciul numai pentru seturile de birou de lux vândute de noi. De asemenea, este posibil să creați o imprimare color sau să imprimați un mic logo, doar scrieți cerințele dvs. exacte în nota din comandă.

Discuția despre produs (1)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Dav

Carte de vizită pe masă

David Pavlík răspundere

Bună ziua, pot să vă întreb dacă este posibil să creați o carte de vizită din metal pentru masă cu propria imagine? Acesta ar fi text și imagine neagră, iar cartea de vizită cu un fundal argintiu ar trebui să aibă dimensiunea de aproximativ 150X60 mm.
Forma cărții de vizită ar trebui să fie un triunghi longitudinal, sau o formă de L sau ceva de genul ăsta. Pot trimite o mostră pe e-mail.
Care ar fi pretul aproximativ.
Multumesc pentru informatie.

Tradus din: cs
0
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă