Costum scary - tăiat în jumătate

Codul: 91-018
195,00 lei Preț fără TVA: 162,50 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Costum scary - tăiat în jumătate. Acest costum face parte din iluzia omului tăiat în jumătate. Vedeți reacțiile prietenilor tăi încercând să-ți dai seama cum funcționează.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Costum scary - tăiat în jumătate. Acest costum face parte din iluzia omului tăiat în jumătate. Vedeți reacțiile prietenilor tăi încercând să-ți dai seama cum funcționează. Și pregătiți-vă să vă înspăimântați țipetele oamenilor când le arătați acest costum și, de exemplu, puteți adăuga un ferăstrău pentru un efect mai bun.

Acest costum unic garantează cu siguranță atenția oamenilor. Costumul include tricou și pantaloni cu cadru. Este o alegere ideală și originală pentru carnavalul de Halloween. Morph Costume care sunt cele mai bune pentru Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau la un festival sunt cea mai potrivită investiție pentru tine, dacă vrei să ții atenție și să fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Costumele pot fi cumpărate online în magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru multe fotografii și videoclipuri, pentru că vei fi în centrul atenției.

Costumele nu sunt asemănătoare cu hainele curente și sunt proiectate și fabricate pentru a se potrivi cu o gamă largă de dimensiuni. Multe dintre ele au curele elastice și material stretch pentru o purtare confortabilă. Pentru informații suplimentare, consultați mai jos:

Costumele morph o mărime

Mai multe informatii:
Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă