Mega Morph costum Tuxedo

Codul: 91-021
245,00 lei Preț fără TVA: 204,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Costumul Mega Morph Tuxedo este cel mai bun costum, pe care îl puteți cumpăra. Big, jumping Tuxedo. Costum gonflabil cu care te vei distra mult

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Costumul Mega Morph Tuxedo este cel mai bun costum, pe care îl puteți cumpăra. Big, jumping Tuxedo. Costum gonflabil cu care te vei bucura de distracție, poți să joci chelnerul sau șeful și să te distrezi pe tine și pe alții. Costumul este absolut perfect și alegerea originală pentru o petrecere de Halloween sau pentru un carnaval.

O mărime se potrivește pentru majoritatea oamenilor. Costumele nu sunt asemănătoare cu hainele curente și sunt proiectate și fabricate pentru a se potrivi cu o gamă largă de dimensiuni. Multe dintre ele au curele elastice și material stretch pentru o purtare confortabilă. Costumele de o mărime sunt destinate purtării libere pentru a se potrivi aproape tuturor. Morph Costume care sunt cele mai bune pentru Halloween, carnaval, discotecă, într-un club, la o petrecere sau la un festival sunt cea mai potrivită investiție pentru tine, dacă vrei să ții atenție și să fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Costumele pot fi cumpărate online în magazinul nostru electronic. Și pregătește-te pentru multe fotografii și videoclipuri, pentru că vei fi în centrul atenției.

Mega morph tuxedo

Costume de carnaval - cusătura dublă în jurul interiorului costumului asigură o viață îndelungată, în timp ce două fermoare permit morfingul și demorfizarea rapidă și ușoară. Combinația specială de materiale asigură o atracție mai mare a costumului. Costumele au fost proiectate cu grijă de amestecul nostru secret de elastan, ceea ce înseamnă că costumul nostru se potrivește mai bine, durează mai mult și vă va aduce ore de distracție.

Mai multe informatii:

Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.
Costumul Morph vă oferă mult mai mult decât costumul dvs. standard
O mărime se potrivește tuturor

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă