Cosul de frigider mini 6L

Codul: 62-023
U$251.90 Preț fără TVA: U$209.92
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Mini-frigiderul cosmetic 6L este conceput pentru răcirea medicamentelor și cosmeticelor și, datorită dimensiunilor compacte și construcțiilor ușoare, este ideal pentru călătorii.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini-frigiderul cosmetic 6L este conceput pentru răcirea medicamentelor și cosmeticelor și, datorită dimensiunilor sale compacte și construcțiilor ușoare, este ideal pentru călătorii. Partea superioară se deschide pur și simplu prin apăsarea unui buton, iar datorită transparenței sale, puteți identifica cu ușurință conținutul frigiderului. Afișajul digital integrat este utilizat pentru a vă informa despre temperatura interioară, astfel încât temperatura cosmeticelor dvs. să fie controlată.

Fiecare petrecere în grădină, club sau garaj al meseriașului trebuie să aibă băuturi răcoritoare de calitate în zilele fierbinți de vară. Nu vă limitați la frigiderele clasice mari, pe care cu siguranță nu aveți nevoie să le folosiți ocazional. Mini-frigiderele noastre vor răci ceea ce aveți nevoie și vă veți păstra băuturile la temperatura dorită în timpul zilei și alimentele dvs. vor rămâne proaspete pentru o perioadă foarte lungă de timp. Aceste mini-frigidere nu sunt avantajoase decât datorită dimensiunilor și utilizării lor în mașină pe parcursul călătoriilor lungi. Veți fi cu siguranță încântați de designul modern și de veșnic al frigiderelor, care va completa fiecare cameră. Consumul de energie este, desigur, direct proporțional cu mărimea și volumul frigiderului. Frigidere mini portabile de diferite tipuri de vânzare - ieftine puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Procesare de calitate și un preț adecvat.

BCR-6 Frigider cosmetic

Specificații:

Model: BCR-6
Volum: 6 litri
Răcire: 10-12 ° C la temperatura ambiantă
Izolație: Spumă poliuretanică fără CFC și HCFC
Alimentare: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Greutate: 2,5 kg
Consum de energie: 40-60W
Dimensiuni: 310 (D) x 215 (W) x 275 (H) mm

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă