Frigider mic într-o sticlă de băuturi - cutii de 10 l / 15

Codul: 62-012
1,195.00 lei Preț fără TVA: 995.83 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Frigider mic într-o sticlă de băuturi - cutii de 10L / 15 cu un design nostalgic în formă de sticlă legendară este ideal pentru petrecerea de grădină cu prietenii, atât pentru generațiile mai tinere, cât și pentru cei mai în vârstă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Frigider mic într-o sticlă de băuturi - cutii de 10L / 15 cu design nostalgic în formă de sticlă legendară este ideal pentru petrecerea de grădină cu prietenii, atât pentru generațiile mai tinere, cât și pentru cei mai în vârstă.

Fiecare petrecere în grădină, club sau garaj al meseriașului trebuie să aibă băuturi răcoritoare de calitate în zilele fierbinți de vară. Nu vă limitați la frigiderele clasice mari, pe care cu siguranță nu aveți nevoie să le folosiți ocazional. Mini-frigiderele noastre vor răci ceea ce aveți nevoie și vă veți păstra băuturile la temperatura dorită în timpul zilei și alimentele dvs. vor rămâne proaspete pentru o perioadă foarte lungă de timp. Aceste mini-frigidere nu sunt avantajoase decât datorită dimensiunilor și utilizării lor în mașină în timpul călătoriilor lungi. Veți fi cu siguranță încântați de designul modern și de veșnic al frigiderelor, care va completa fiecare cameră. Consumul de energie este, desigur, direct proporțional cu mărimea și volumul frigiderului. Frigidere mini portabile de diferite tipuri de vânzare - ieftine puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Procesare de calitate și un preț adecvat.

mini fridget sticla de coca cola

Specificații:

Model: BCR-10E
Volum: 10 litri / 15 cutii (330 ml)
Răcire: 18-25 ° C la temperatura ambiantă
Izolație: Spumă poliuretanică fără CFC și HCFC
Alimentare: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Greutate: 4,7 kg
Consum de energie: 40-60W
Dimensiuni: 260 (D) x 260 (W) x 720 (H) mm

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă