Răcitor de vin în formă de butoi - 40 litri / 15 sticle

Codul: 62-009
2,495.00 lei Preț fără TVA: 2,079.17 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Răcitor de vin în formă de butoi - 40 litri / 15 sticle. Răcitorul exclusiv de vin în designul unui butoi de lemn, atrage la prima vedere.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Răcitor de vin în formă de butoi - 40 litri / 15 sticle. Răcitorul exclusiv de vin în designul unui butoi de lemn, atrage la prima vedere. Experții recomandă servirea vinurilor cu temperatura potrivită și nu va fi o problemă cu panoul digital integrat. Puteți regla cu ușurință o regulă precisă a temperaturii pentru răcirea vinului, astfel încât acesta să poată fi servit la temperatura optimă.

Mini-frigider în formă de butoi pentru răcirea perfectă a băuturilor preferate. Una dintre caracteristicile esențiale ale băuturilor, nu doar băuturilor alcoolice, este temperatura lor în timpul servirii. Acesta este cel mai greu lucru pentru a ajunge în zilele fierbinți de vară. Imitarea impecabilă a lemnului oferă o impresie plăcută antic. O capacitate de până la 40 de litri este suficientă pentru răcirea a aproximativ 15 băuturi. Acest frigider de vin va fi apreciat în special de iubitorii de vin.

Mini frigidere pentru răcirea perfectă a băuturilor noastre preferate. Asigurați-vă viața mai ușoară - acest mic frigider pentru vin, băuturi etc. se va potrivi perfect în interiorul grădinii sau cabane dvs. sau ca un frigider auto. Frigidere mini portabile de diferite tipuri de vânzare - ieftine puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Procesare de calitate și un preț adecvat.

frigider în formă de butoi

Specificații:

Tip: BC-40
Volum: 40 litri / 15 sticle
Răcire: 18-25 ° C la temperatura ambiantă
Material: plastic
Dimensiuni: 475 (diametru superior) x 600 (diametru mediu) x 780 (înălțime) mm
Greutate: 15,9 kg

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă