Mini-aerator de vinuri de decantare

Codul: 94-005
U$35.20 Preț fără TVA: U$29.33
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Mini-aerator de vinuri decantor. Diametrul gâtului 22 mm fără filtru. Odată ce veți încerca acest produs, vă va plăcea. Se știe că vinul are un gust mai bun atunci când este aerat.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini-aerator de vinuri decantor. Diametrul gâtului 22 mm fără filtru. Odată ce veți încerca acest produs, vă va plăcea. Se știe că vinul are un gust mai bun atunci când este aerat. Mini aerator decantor oferă exact acest lucru. Dacă pregătiți o petrecere acasă și doriți să atrageți atenția oaspeților, acesta este un mod minunat de a îmbunătăți o petrecere. Oaspeții dvs. se vor bucura de petrecerea bună și chiar mai mult, vor aprecia gustul calitativ al vinurilor.

Mini aerator

Cum sa decantezi vinul fara sa ai un sommelier profesional si o experienta? Încercați să utilizați aeratorul nostru Angel, utilizarea este foarte simplă, iar decantarea vinului este redusă la minimum. Decantarea vinului în carafă poate dura câteva ore pentru a obține efectul potrivit. Aeratorul excelent este capabil să sublinieze aroma și aroma vinului direct din sticlă prin turnarea vinului prin aerator în sticlă.

Pâlnia de decantare este echipată cu o sită care captează chiar și cel mai mic sediment din vin, iar conductele de aer vor aerona perfect vinul într-un moment. Există o procedură mai simplă care poate accentua gustul și aroma vinului dvs., pentru a avea experiența perfectă.

Dacă aveți un gust pentru un vin bun, dar aveți puțin timp, este un dispozitiv ideal pentru economisirea timpului. Uita de așteptarea unei ore până la respirația vinului. Trebuie doar să vă deschideți și să turnați

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă