Cămașă digitală - Frankenstein

Codul: 90-008
U$35.20 Preț fără TVA: U$29.33
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Cămașă digitală - Frankenstein. Au un Halloween groaznic! Tricoul Frankenstein este unul dintre costumele cele mai oribile din toate timpurile.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Cămașă digitală - Frankenstein. Au un Halloween groaznic! Tricoul Frankenstein este unul dintre costumele cele mai oribile din toate timpurile. Noi garantăm că îi înspăimântă pe toți. Pentru a realiza acest efect ciudat, descărcați pur și simplu aplicația gratuită pe telefonul dvs. smartphone, plasați dispozitivul mobil în buzunar pe o cămașă, mergeți mai departe, Frankenstein este înfricoșător. Clicul începe și se oprește.

Uimitor și absolut perfect - doar 30 de secunde de pregătire și veți fi dominat la petrecere sau în orice noapte sau zi cu cămășile interactive morph ... Arătați-vă la petrecere ca șef în blugi și cămăși, dar nu doar pe orice cămașă , Dar cămașă Morph! Și pregătiți-vă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri, veți fi centrul atenției. Toate modelele Morph de tricouri sunt 100% originale și 110% minunate.

Tricouri interactive și digitale incredibile MORPH pe care nu le-ați mai văzut până acum . Garantează că vei fi steaua oricărei petreceri de Halloween sau la carnaval, discoteci, cluburi și festivaluri.

Morf cămașă frankenstein

Morph T-shirts grozav pentru Halloween, carnavaluri, o disco, un club, pentru o petrecere sau un festival sunt investitia potrivita pentru tine daca vrei sa atragi atentia si sa fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Morph digitale și interactive t-shirt de vânzare pot fi cumpărate on-line în magazinul nostru. Are un buzunar nou pentru cămașă, astfel încât să puteți scoate și introduce telefonul în mai puțin de 2 secunde.

Căștile digitale Morph sunt potrivite pentru telefoanele mobile cu dimensiuni de până la 6.25 "x 3.25" (Galaxy S și iPhone 6 Plus).

Dispozitivul Apple trebuie să aibă versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioară.
Dispozitivele Android - care rulează Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Mai multe informatii:
Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.

Diagrama mărimea cămășii

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă