Masca Carnavalul - Clown

Codul: 90-016
275,00 lei Preț fără TVA: 229,15 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards
+

Masca Carnavalul - Clown este prima mască digitală de animație Morph din lume. Pregătiți-vă pentru strigăte și strigăte atunci când vă veți transforma într-un cel mai rău coșmar al circului

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Masca Carnavalul - Clown este prima mască digitală de animație Morph din lume. Pregătiți-vă pentru strigăte și strigăte atunci când vă veți transforma într-un cel mai rău coșmar al circului - Clovnul sinistru digital. Pentru a realiza acest efect înfricoșător, pur și simplu descărcați aplicația gratuită pe telefonul smartphone, plasați dispozitivul mobil într-un buzunar într-o mască și continuați , un clown minunat este aici. Clicul pornește și oprește mișcarea.

Masca Carnavalul - Bine ați venit în viitorul măștilor Morph! Uite, râde, distrează-te în spatele mascului, în timp ce oamenii se vor sperie și vor fi speriați și se vor întreba și vor dori să afle ce este. Toate efectele de animație sunt interactive și au participarea la sunete pentru îmbunătățirea efectului realist nebun! Uimitor de simplu și absolut perfect - doar 30 de secunde de pregătire și pregătiți-vă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri, veți fi centrul atenției. Măștile de Halloween sunt 100% originale și 110% minunate.

Masti incredibile interactive si digitale de Halloween pe care nu le-ati vazut niciodata . Garantează că vei fi steaua oricărei petreceri de Halloween sau la carnaval, discoteci, cluburi și festivaluri.

Masca Carnavalul - Morf de Clown

Are un buzunar în masca în care poți să introduci dispozitivul tău mobil, astfel încât să poți instala și introduce dispozitivul mobil în mai puțin de 2 secunde. Perfect pentru petreceri de Halloween sau înfricoșător, carnaval sau distracție plăcută.

Măștile digitale Morph sunt potrivite pentru telefoanele mobile cu dimensiuni de până la 6.25 "x 3.25" (Galaxy S și iPhone 6 Plus).

Dispozitivul Apple trebuie să aibă versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioară.
Dispozitivele Android - care rulează Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Multe dintre măștile noastre sunt concepute să se potrivească aproape oricui care vrea să fie rege al partidului, sunt atașate în mod liber sau au benzi elastice sau materiale elastice.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă