Masca de Halloween - scafandru

Codul: 90-015
275.00 lei Preț fără TVA: 229.17 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Masca de Halloween - Diver este prima mască digitală de animație Morph din lume. Transformați-vă complet cu acest scafandru digital mască și bucurați-vă de o mulțime de distracție.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Masca de Halloween - Diver este prima mască digitală de animație Morph din lume. Transformați-vă complet cu acest scafandru digital mască și bucurați-vă de o mulțime de distracție. Pentru a realiza acest efect înfricoșător, pur și simplu descărcați aplicația gratuită pe telefonul smartphone, plasați dispozitivul mobil într-un buzunar într-o mască și continuați, minunatul Diver este aici. Clicul pornește și oprește mișcarea.

Masca Carnavalul - Bine ați venit în viitorul măștilor Morph! Uite, râde, distrează-te în spatele mascului, în timp ce oamenii se vor sperie și vor fi speriați și se vor întreba și vor dori să afle ce este. Toate efectele de animație sunt interactive și au participarea la sunete pentru îmbunătățirea efectului realist nebun! Uimitor de simplu și absolut perfect - doar 30 de secunde de pregătire și pregătiți-vă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri, veți fi centrul atenției. Măștile de Halloween sunt 100% originale și 110% minunate.

Masti incredibile interactive si digitale de Halloween pe care nu le-ati vazut niciodata . Garantează că vei fi steaua oricărei petreceri de Halloween sau la carnaval, discoteci, cluburi și festivaluri.

Masca de Halloween - morf

Morfele pentru carnaval sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să atragi atenția și să fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Morph digitale și interactive t-shirt de vânzare pot fi cumpărate on-line în magazinul nostru. Are un buzunar nou pentru cămașă, astfel încât să puteți scoate și introduce telefonul în mai puțin de 2 secunde.

Măștile digitale Morph sunt potrivite pentru telefoanele mobile cu dimensiuni de până la 6.25 "x 3.25" (Galaxy S și iPhone 6 Plus).

Dispozitivul Apple trebuie să aibă versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioară.
Dispozitivele Android - care rulează Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Multe dintre măștile noastre sunt concepute să se potrivească aproape oricui care vrea să fie rege al partidului, sunt atașate în mod liber sau au benzi elastice sau materiale elastice.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă