Tricou de Halloween Morph - ochi infricosator

Codul: 90-003
160.00 lei Preț fără TVA: 133.33 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Tricou de Halloween Morph - ochi infricosator. Veți avea nevoie de un mușcătură de urechi atunci când veți merge cu acest tricou, pentru că ați putea deveni surzi datorită atât de multelor strigăte de oameni.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Tricou de Halloween Morph - ochi infricosator. Veți avea nevoie de un mușcătură de urechi atunci când veți merge cu acest tricou, pentru că ați putea deveni surzi datorită atât de multelor strigăte de oameni. Este atât de înspăimântător încât probabil că nu este chiar amuzant - este doar înfricoșător. Pentru a realiza acest efect înfricoșător, pur și simplu descărcați aplicația gratuită pe telefonul smartphone, plasați dispozitivul mobil în buzunar într-o cămașă și mergeți mai departe, ochiul înfricoșător este aici. Clicul pornește și oprește mișcarea.

Uimitor și absolut perfect - doar 30 de secunde de pregătire și veți fi dominat la petrecere sau în orice noapte sau zi cu cămășile interactive morph ... Arătați-vă la petrecere ca șef în blugi și cămăși, dar nu doar pe orice cămașă , Dar cămașă Morph! Și pregătiți-vă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri, veți fi centrul atenției. Toate modelele Morph de tricouri sunt 100% originale și 110% minunate.

Tricouri interactive și digitale incredibile MORPH pe care nu le-ați mai văzut până acum . Garantează că vei fi steaua oricărei petreceri de Halloween sau la carnaval, discoteci, cluburi și festivaluri.

Morph cămașă ochi înfricoșător

Tricourile de tip Morph sunt investiția potrivită pentru dvs. dacă doriți să obțineți atenție și să fiți deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Morph digitale și interactive t-shirt de vânzare pot fi cumpărate on-line în magazinul nostru. Are un buzunar nou pentru cămașă, astfel încât să puteți scoate și introduce telefonul în mai puțin de 2 secunde.

Căștile digitale Morph sunt potrivite pentru telefoanele mobile cu dimensiuni de până la 6.25 "x 3.25" (Galaxy S și iPhone 6 Plus).
Dispozitivul Apple trebuie să aibă versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioară.
Dispozitivele Android - care rulează Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Pentru mai multe informatii:
Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.

Diagrama mărimea cămășii

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă