Tricou Morph - costum de fier

Codul: 90-007
160,00 lei Preț fără TVA: 133,35 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US
Cards
Cards

Tricou Morph - costum Iron Man. Arc Reactor - sursa de alimentare. Fii ca Tony Stark și te transformi în cea mai mare mașină de luptă din lume, purtând acest tricou Iron Man

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

De ce suntem cel mai bun?

Peste 35.000 abonați YT Peste 1.000 Recenzii video YT 10 milioane vederi
Profesional consultanta
Lider de piata deja 12 ani
Toate produsele noi testăm

Descrierea produsului

Tricou Morph - costum Iron Man. Arc Reactor - sursa de alimentare. Fii ca Tony Stark și te transformi în cea mai mare mașină de luptă din lume, purtând acest tricou Iron Man cu funcția de Arc Reactor strălucitor. Pentru a realiza acest efect înfricoșător, descărcați pur și simplu aplicația gratuită pe telefonul dvs. smartphone, plasați dispozitivul mobil în buzunar într-o cămașă și mergeți mai departe, marele Iron Man este aici. Clicul pornește și oprește mișcarea.

Uluitor de simplu și absolut perfect - doar 30 de secunde de pregătire și va fi dominat de petrecere sau în orice noapte sau zi cu cămașa noastră interactivă ... Arătați partidul ca șef în blugi și cămăși, dar nu doar pe orice cămașă, ci Tricou de morph! Și pregătiți-vă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri, veți fi centrul atenției. Toate tricourile Morph Designs sunt 100% originale și 110% minunate.

Tricouri interactive și digitale incredibile MORPH pe care nu le-ați mai văzut până acum . Garantează că vei fi steaua oricărei petreceri de Halloween sau la carnaval, discoteci, cluburi și festivaluri.

Om de fier morph

Morph T-shirts grozav pentru Halloween, carnavaluri, o disco, un club, pentru o petrecere sau un festival sunt investitia potrivita pentru tine daca vrei sa atragi atentia si sa fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Morph digitale și interactive t-shirt de vânzare pot fi cumpărate on-line în magazinul nostru. Are un buzunar nou pentru cămașă, astfel încât să puteți scoate și introduce telefonul în mai puțin de 2 secunde.

Căștile digitale Morph sunt potrivite pentru telefoanele mobile cu dimensiuni de până la 6.25 "x 3.25" (Galaxy S și iPhone 6 Plus).

Dispozitivul Apple trebuie să aibă versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioară.
Dispozitivele Android - care rulează Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Mai multe informatii:
Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.

Diagrama mărimea cămășii

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă