Tricouri amuzante Morph - Ochii zombie

Codul: 90-010
160.00 lei Preț fără TVA: 133.33 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Funny T-Shirts Morph - Ochii zombie. Ei mănâncă creier, dar au încă o inimă. Deoarece sunt morți și urâți și au probleme de mobilitate, zombi sunt populare

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Funny T-Shirts Morph - Ochii zombie. Ei mănâncă creier, dar au încă o inimă. Deoarece sunt morți și urâți și au probleme de mobilitate, zombiile sunt populare - și acum puteți deveni atât de populare cu tricourile Zombie eyes. Pentru a realiza acest efect înfricoșător, pur și simplu descărcați aplicația gratuită pe telefonul smartphone, plasați dispozitivul mobil în buzunar într-o cămașă și continuați, Zombie înfricoșător este aici. Clicul pornește și oprește mișcarea.

Uimitor și absolut perfect - doar 30 de secunde de pregătire și veți fi dominat la petrecere sau în orice noapte sau zi cu cămășile interactive morph ... Arătați-vă la petrecere ca șef în blugi și cămăși, dar nu doar pe orice cămașă , Dar cămașă Morph! Și pregătiți-vă pentru o mulțime de fotografii și videoclipuri, veți fi centrul atenției. Toate modelele Morph de tricouri sunt 100% originale și 110% minunate.

Tricouri interactive și digitale incredibile MORPH pe care nu le-ați mai văzut până acum . Garantează că vei fi steaua oricărei petreceri de Halloween sau la carnaval, discoteci, cluburi și festivaluri.

Morph cămașă zombie ochi înfricoșători

Morph T-shirts sunt grozave pentru Halloween, carnaval, discotecă, club, petrecere sau festival și sunt investiția potrivită pentru tine dacă vrei să atragi atenția și să fii deosebit de cool. Potrivit ca un cadou special pentru cei dragi. Morph digitale și interactive t-shirt de vânzare pot fi cumpărate on-line în magazinul nostru. Are un buzunar nou pentru cămașă, astfel încât să puteți scoate și introduce telefonul în mai puțin de 2 secunde.

Căștile digitale Morph sunt potrivite pentru telefoanele mobile cu dimensiuni de până la 6.25 "x 3.25" (Galaxy S și iPhone 6 Plus).
Dispozitivul Apple trebuie să aibă versiunea iOS 6 sau o versiune ulterioară.
Dispozitivele Android - care rulează Android 2.2 sau o versiune ulterioară.

Pentru mai multe informatii:
Mai distractiv, mai multe acțiuni, mai mulți prieteni, mai multe povestiri și experiențe
Fabricat din materiale de cea mai înaltă calitate pentru un confort maxim și durabilitate.

Diagrama mărimea cămășii

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă