Panou de creștere LED pentru a susține creșterea plantelor - 45W

Codul: 36-060
495.00 lei Preț fără TVA: 412.50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Panou de creștere LED pentru a susține creșterea plantelor - 45W. Datorită LED-urilor roșii și albastre care au un efect benefic asupra plantelor, ele cresc mai rapid și înfloresc chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Panou de creștere LED pentru a susține creșterea plantelor - 45W. Datorită LED-urilor roșii și albastre care au un efect benefic asupra plantelor, ele cresc mai rapid și înfloresc chiar și în condiții de iluminare scăzută. Este o modalitate incredibilă de a crește plantele în interior în hol, seră sau subsol. Poate fi folosit pentru a dezvolta orhidee, trandafiri, ardei, roșii, busuioc, salată, ierburi, varză, spanac, verdețuri, broccoli, flori, castraveți și multe alte fructe și legume. Este, de asemenea, potrivit pentru plante de plante de creștere. LED-ul cu bulb este, de asemenea, o alegere bună chiar și pentru clonarea plantelor și materialului săditor și pentru toate fazele de creștere a plantelor.

condus cresc lumina 45w

Poate fi plasat în condiții de siguranță chiar și în spații închise deoarece nu se supraîncălzește. Lumina LED pentru plante include lumină roșie și albastră, pentru a promova și menține creșterea maximă a plantelor. Plantele au nevoie de spectru de lumină roșie și albastră pentru o creștere sănătoasă și rapidă și pentru procesul natural de fotosinteză.

LED-ul crește lampa are eficiența energetică maximă este folosit pentru stimularea creșterii plantelor, este ecologic, fără mercur în lămpi, deoarece este o tehnologie LED. Lampa a fost concepută pentru a economisi mediul și este extrem de eficientă din punct de vedere energetic în comparație cu sistemele standard de iluminare fluorescentă, ceea ce se reflectă în costurile de funcționare reduse.

led-uri cu becuri

Are un corp din aluminiu care conduce la căldură generată minim de la dioda LED. De asemenea, aluminiu asigură o greutate redusă a lămpii. Sursa de lumină este formată din diode LED SMD de mare putere . Mediul de lucru pentru funcționarea luminilor cu LED-uri este de la -20 ° C la 55 ° C și umiditate de 5% până la 95%.

LED-ul crește lumină

Ambele lumini roșii și albastre fac parte din spectrul electromagnetic vizibil cu ochiul liber. Lumina roșie are o lungime de undă de 630-660nm și o frecvență 400-484Hz. Lumina albastră are o lungime de undă de 440-460nm și o frecvență de 606-668Hz. Spectrul roșu are o utilizare pentru clorofila A și clorofila B. În general, plantele au nevoie de toate lungimile de undă roșii pentru creșterea și dezvoltarea sănătoasă.

led lampă pe plante

Fotosinteza apare cel mai fundamental din lumina roșie și, în al doilea rând, din lumina albastră. Cu toate acestea, pentru multe plante este necesar și lumina albastră datorită reglării lor de creștere, înflorire și formare a fructelor. Prin urmare, se dezvoltă lumină LED adecvată pentru creșterea tuturor etapelor dezvoltării plantelor.

parametri:

Tip: Lampă led 45W
Putere: 45W
Cantitatea de LED-uri: 225
Culori LED: roșu 165 + albastru 60
Tip LED: SMD
Tensiunea de intrare: AC85-265V
Dimensiuni (mm): 310x310x35
Unghi de strălucire: 120 °

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

100%
100%
Laurentiu Vegh

Produs bun si livrare rapida

Lampa este foarte buna, usor de instalat.
Firma Cool-mania a fost foarte profesionala, din momentul comenzii pana la livrare.
Nu am