Casti din lemn pentru PC Esmooth ES-661RS

Codul: 48-035
U$97.90 Preț fără TVA: U$81.58
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Căști din lemn PC de o colecție de lemn ESMOOTH de la producătorii taiwanezi oferă o experiență audio de înaltă calitate și confort pentru zile mai plăcute

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căști din lemn PC de o colecție de lemn ESMOOTH de la producătorii taiwanezi oferă o experiență audio de înaltă calitate și confort pentru zile mai plăcute. Căștile audio oferă o calitate ridicată cu o combinație sofisticată de materiale. La fel ca instrumentele muzicale, alegerea corectă a materialelor asigură cea mai bună calitate a sunetului și lemnul, cu siguranță nu poate fi dor de el.

Combinația dintre o rama din oțel cu umplutură din piele moale , căștile se potrivesc perfect urechilor și asigură o etanșare maximă împotriva sunetelor nedorite. Cele mai bune căști stereo adecvate pentru DJ, PC, MP3 și alte scopuri.

Căști ESmooth

Proiectarea căștilor este atemporală și, în timp ce acestea nu sunt în uz, pot servi drept o decorare perfectă și un supliment de imagine.

Fiecare set de căști ESMOOTH are mai multe procese de fabricație, de la selecția materialului până la designul unic al căștilor. Setul elegant de căști ESMOOTH are texturi din lemn natural care evidențiază esența naturii de-a lungul secolelor.

Selectarea fiecărei bucăți de lemn este în conformitate cu cerințe stricte, calitatea sunetului natural și transparent, având caracteristici de rezonanță mai mici, adică distincția dintre lemn și metal sau plastic. Fiecare cameră de căști este lustruită manual, tehnologie unică de uscare, goluri de lemn, fără fisuri.

Calitate esmooth


Caracteristici căști:

Tip: ES-661RS
Culoare: Rosewood
Dimensiunea difuzorului: 50 mm
Răspunsul de frecvență: 20 Hz-20 kHz
Impedanță: 32 Ohm
Sensibilitate: 107 +/- 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Putere de intrare 30 mW
Cablu detașabil 1,2 m material TPE
Jack de intrare: placat cu aur de 3,5 mm

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă