Căști exclusive din lemn ESMOOTH ES-665CR

Codul: 48-073
U$97.90 U$71.50 Preț fără TVA: U$59.58
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Căști din lemn exclusiviste ESMOOTH ES-665CR de la producătorul taiwanez oferă o bucurie muzicală într-un design elegant retro.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Căști din lemn exclusiviste ESMOOTH ES-665CR de la producătorul taiwanez oferă o bucurie muzicală într-un design elegant retro. Sunetul căștilor oferă o calitate ridicată grație combinației sofisticate de materiale. La fel ca și în cazul instrumentelor muzicale , alegerea corectă a materialului va asigura cel mai bun sunet, iar lemnul nu poate fi ratat.

Combinația unui cadru din oțel cu o căptușeală din piele moale, căștile se potrivesc perfect și se potrivesc urechilor și asigură o etanșare maximă împotriva sunetelor ambientale nedorite . Cele mai bune căști stereo adecvate pentru DJ, PC, MP3 și alte scopuri.

Căști ESmooth ES-665CR

Designul căștilor este maxim fără timp și când nu le folosiți, acestea vor servi ca o completare perfectă decorativă și elegantă.

Fiecare căști ESMOOTH are mai multe procese de producție, variind de la alegerea materialului până la designul unic al căștilor. Setul elegant de căști ESMOOTH are texturi din lemn natural care subliniază esența naturii de-a lungul secolelor.

Atunci când se selectează fiecare bucată de lemn, sunt îndeplinite cerințe stricte, cu o calitate a sunetului naturală și transparentă , care are proprietăți de rezonanță mai scăzute, ca urmare a distingerii lemnului de golurile de metal sau plastic. Fiecare cameră de căști este lustruită manual, tehnologie unică de uscare, gol din lemn, fără crăpături.

calitatea asistenței auditive esmooth


Specificațiile căștilor:

Tip: ES-665CR
Culoare: lemn de cires
Dimensiunea difuzorului: 50 mm
Răspunsul de frecvență: 20 Hz-20 kHz
Impedanță: 32 Ohm
Sensibilitate: 107 +/- 3 dB (1 kHz, 1 mW)
Putere de intrare: 30 mW
Cablu detașabil de 1,2 m material TPE
Jack intrare: 3,5 mm placat cu aur

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă