Traducător inteligent de vorbire WiFi - traducere online în 45 de limbi

Codul: 70-010
895,00 lei Preț fără TVA: 745,85 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Traducător inteligent de vorbire WiFi - traducere online în buzunar pentru traduceri vocale bidirecționale în 45 de limbi.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Traducător inteligent de vorbire WiFi - traducere online în buzunar pentru traduceri vocale bidirecționale în 45 de limbi. Traducător online la îndemână ca interpret digital pentru călătoriile tale. Traducătorul inteligent este proiectat pentru a se potrivi perfect cu fiecare utilizator, iar controlul său este, de asemenea, adaptat pentru confortul maxim al utilizatorului.

Eliminați toate barierele de limbă care pot apărea în timpul vacanței, călătoriei de afaceri sau călătoriei scurte, cu un traducător online veți înțelege totul și toată lumea. Traducerea este asigurată și gestionată de cea mai recentă tehnologie inteligentă, care poate învăța de la sine. Drept urmare, traducătorul inovator nu are nicio problemă cu traducerea a aproximativ 45 de limbi până la 0,3 secunde . Traducătorul online atrage atenția și prin designul său modern și minimalist. Informațiile de traducere sunt afișate pe ecranul tactil de 2 inch .

Traducătorul inteligent este proiectat pentru a se potrivi perfect cu fiecare utilizator, iar controlul său este, de asemenea, adaptat pentru confortul maxim al utilizatorului.

mini traducător în buzunar

Sub ecran, există două butoane - butonul din stânga pentru o limbă maternă și butonul din dreapta pentru o limbă străină. Când apăsați butonul de limbă maternă (setat de dvs.), pe ecran apare pictograma microfonului și începe înregistrarea cuvântului rostit, iar după eliberarea butonului, dispozitivul începe să traducă. Acest lucru funcționează și pentru un buton de limbă străină. Puteți utiliza joystick-ul pentru a naviga prin meniu, butonul din mijloc servește ca buton pentru confirmarea sau redarea din nou a traducerii.

traducător electronic vocal

Traducerea vorbită este foarte naturală și nu pare prea artificială. Traducătorul încearcă să comunice ca o persoană reală, ceea ce înseamnă că imită sunete non-verbale precum mișcările buzelor sau diverse pauze între respirații. Nu trebuie să vă faceți griji că există un cuvânt pe care traducătorul nu îl înțelege sau îl traduce, deoarece nu îl are în baza de date . Bazele sale de date funcționează în mediul online și prin WiFi sunt actualizate constant. Traducătorul vă va surprinde cu siguranță cu rezistența sa - 5 ore în activ sau 72 de ore în modul stand-by. Cu toate acestea, funcționează cel mai bine cu expresiile literale. Simțiți-vă ca acasă oriunde în lume și comunicați fără probleme cu un traducător compact și inteligent.

Sprijinirea a 45 de limbi nu vă va lăsa niciodată jenat și vă va garanta confortul final al călătoriei

traducător de asistență lingvistică

Descrierea detaliată a funcțiilor și intrărilor traducătorului

traducător online în buzunar

Specificatii tehnice:

Sistem de operare: Android 6.0
Frecvențe acceptate: FDD-LTE: B1 / B3 / B7 / B8 / B20, TDD-LTE: B38 / B39 / B40 / B41 / B3 / B5 / B8
Setări rețea: WiFi
Wifi: 802.11b / g / n
Display: ecran tactil de 2,0 "
Suport lingvistic: 45
Baterie: baterie litiu de 1150mAh
Timp de standby: 3 zile în modul WiFi
Timp de lucru: 5 ore
Memorie: ROM 8 GB, RAM: 1G
Ieșire audio: căști de 3,5 mm
Reîncărcare: micro USB
Dimensiuni: 113 mm (lungime) x 47 mm (lățime) x 12,8 mm (grosime)

Conținutul pachetului:

1x Mini Translator vocal
1x cablu USB
1x adaptor de încărcare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă