AuraBox difuzor portabil inteligent 121 RGB LED

Codul: 48-085
295,00 lei 260,00 lei Preț fără TVA: 216,65 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

AuraBox difuzor portabil inteligent de la Divoom cu 121 de LED-uri RGB. Creează efecte de iluminare în funcție de muzică și chiar vă permite să jucați mini-jocuri.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

AuraBox difuzor portabil portabil de la Divoom cu LED-uri RGB 121 este un dispozitiv Bluetooth care, pe lângă radio, ceas deșteptător sau muzică de pe telefonul mobil, creează efecte de lumină în funcție de muzică și chiar vă permite să jucați mini-jocuri. Și totul este datorită afișajului, care constă din LED-ul 121 RGB care permite redarea în 256 de culori. Difuzorul are butoane deasupra, care sunt folosite pentru a controla funcțiile precum redarea muzicii, afișarea timpului, ceasul cu alarmă și termometrul. Pentru a utiliza toate celelalte funcții, trebuie să instalați o aplicație mobilă care să accepte iOS și Android. Prin intermediul aplicației Divoom există multe funcții diferite ale TIMEBOX-ului.

Aurabox difuzor portabil

La redarea muzicii, panoul cu LED-uri redă diferite animații pixel și imagini care fac parte din galeria dispozitivului și pot fi modificate prin intermediul aplicației. Dispozitivul conține 14 animații diferite și 7 animații clipesc în funcție de muzică și lucrează ca egalizator. Cu difuzorul TimeBox puteți fi creativ și creați propria dvs. fie o imagine color pixel, fie o animație pixelică din douăsprezece imagini desenate. Există, de asemenea, 4 mini-jocuri interactive simple pe care le puteți controla pe TIMEBOX printr-un telefon mobil. Pentru a regla luminozitatea, LED-ul poate fi controlat prin agitarea telefonului mobil sau prin apăsarea mâinilor.

Animație Aurabox 1Aurabox animație 2

Datorită microfonului încorporat puteți folosi TimeBox ca hands-free sau puteți înregistra un mesaj pentru cineva care se lansează când porniți aparatul. LED-ul portabil are funcția de mesaje de notificare, care vor veni pe Facebook, Instagram, WhatsApp etc. și pe panoul LED vor afișa logo-ul aplicației respective. Cu ajutorul funcției de alarmă puteți programa până la trei alarme care vor activa difuzorul și vor reda 12 sunete de alarmă. TIMEBOX funcționează ca o lumină de noapte de 3W, astfel încât puteți seta funcția de somn, unde ați programat 22 de melodii și moduri de culoare care promovează formarea melatoninei în organism (substanță care promovează adormirea).

Caracteristici aurabox

Difuzorul are o dimensiune de 114 x 115,8 x 55 mm și cântărește 383 grame. Built-in difuzor are puterea de 5W. Bateria cu o capacitate de 2000mAh după o încărcare completă, care durează trei ore, oferă până la 6 ore de funcționare. Dispozitivul conține un nou tip de baterie Li-Pol care are o durată lungă de viață, o descărcare minimă automată , o încărcare rapidă, o protecție împotriva supraîncărcării și o descărcare totală. Difuzorul TimpBox este încărcat printr-un cablu USB.

Caracteristici:

la care se adauga Difuzor portabil cu multe caracteristici
la care se adauga Built-in baterie puternică Li-Pol
la care se adauga Difuzor încorporat de 5W
la care se adauga Funcția Handsfree
la care se adauga Funcția de alarmă, lampa de noapte, radio, termometru, robot telefonic
la care se adauga Capacitatea de a gestiona propria imagine sau animație

Specificații:

Dimensiuni: 110 x 110 x 50 mm
Timp de joc: 6 ore
Timpul complet de încărcare: 3 ore
Tipul bateriei: Li-Pol
Capacitatea bateriei: 2000mAh
Putere de ieșire: 5W
Tensiunea bateriei: 3,7V
Răspunsul de frecvență: 60-20000Hz
Încărcare: prin cablu USB, 5V 1A
Raportul semnal-zgomot: ≥75 dB
Interval de transmisie wireless: 10 metri
Bluetooth 4.0
Greutate: 150 g


Conținut:

1x Divoom AuraBox
1x cablu audio (jack3,5mm)
1x cablu de încărcare USB

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă