AuraBulb - Difuzor inteligent Bluetooth 5W cu LED RGB

Codul: 48-081
295,00 lei 225,00 lei Preț fără TVA: 187,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

AuraBulb - Difuzor inteligent Bluetooth 5W cu LED-uri RGB este un dispozitiv care are caracteristica lămpilor LED de birou, ceas deșteptător și hands-free.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

AuraBulb - Difuzor inteligent Bluetooth 5W cu LED-uri RGB este un dispozitiv care are caracteristica lămpilor LED de birou, ceas deșteptător și hands-free. Când redați muzică de pe telefonul mobil, acesta creează efecte de iluminare și funcționează ca un egalizator. Și tot ceea ce este datorită afișajului, care constă în LED-uri RGB care permit redarea în mai multe milioane de culori. Lampa LED are cinci efecte de iluminare predefinite. Cu excepția luminii normale, funcționează ca efect pulsatoriu, efect lumanare sau efect curcubeu. Pentru a utiliza toate celelalte funcții, trebuie să instalați o aplicație mobilă care să accepte iOS și Android. Prin intermediul aplicației Divoom există multe funcții diferite ale AuraBulb.

Gama de culori aurabulbGama de culori Aura Divoom

Prin intermediul microfonului încorporat, puteți utiliza AuraBulb ca setul Mâini libere pentru a primi și efectua apeluri. Aparatul anunță apelul inactiv cu semnale sonore și lumini intermitente. Cu ceasul puteți programa ceasul deșteptător și AuraBulb vă va trezi cu muzică și lumină plăcută pe care o alegeți. De asemenea , dispozitivul funcționează ca o lumină de noapte, astfel încât puteți seta funcția de somn, unde puteți programa melodiile și modurile de culoare care promovează formarea melatoninei în organism (substanță care promovează adormirea). Becul este fabricat din material siliconic și este moale și compresibil. Nu trebuie să vă fie frică de daune și este neîntemeiată. Se aplică pe un soclu robust și solid cu difuzor încorporat.

Conexiune aurabulb cu telefon

Difuzor portabil LED este alegerea ideală pentru dormitoare sau birouri. Cu funcțiile sale versatile și este potrivit pentru utilizare universală. Are o dimensiune de 120 x 120 x 147 mm și o greutate de 350 de grame. Are o dimensiune de 120 x 120 x 147 mm și cântărește 350 de grame. Built-in difuzor are puterea de 5W. Bateria cu o capacitate de 1200mAh după o încărcare completă, care durează 2-3 ore, oferă până la 6 ore de funcționare. Difuzorul AuraBulb este încărcat printr-un cablu USB care poate fi conectat la rețea utilizând adaptorul AC / DC pe laptop sau pe dispozitivul PC.

Caracteristici:

la care se adauga Difuzor portabil cu multe caracteristici
la care se adauga Funcția de lampă LED
la care se adauga Difuzor încorporat de 5W
la care se adauga Funcția Handsfree
la care se adauga Funcția de alarmă
la care se adauga O selecție largă de milioane de culori

Specificații:

Dimensiuni: 120 x 120 x 147 mm
Timp de redare: până la 6 ore
Timpul complet de încărcare: 2-3 ore
Capacitatea bateriei: 1200mAh
Putere de ieșire: 5W
Tensiunea bateriei: 3,7V
Răspunsul de frecvență: 60-20000Hz
Încărcare: prin cablu USB, 5V 1A
Raportul semnal-zgomot: ≥75 dB
Interval de transmisie wireless: 10 metri
Bluetooth 4.0
Greutate: 350 g


Conținut:

1x Divoom AuraBulb
1x cablu audio (jack 3,5 mm)
1x cablu de încărcare USB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă