Partidul Voombox - difuzor portabil Bluetooth rezistent la apă cu 30 W cu NFC

Codul: 48-069
495,00 lei 395,00 lei Preț fără TVA: 329,15 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Partidul Voombox de la Divoom - Difuzor portabil Bluetooth rezistent la apă cu performanțe de 30W și NFC este alegerea ideală pentru a vă oferi performanțe muzicale suficiente.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Partidul Voombox de la Divoom - Difuzor portabil Bluetooth rezistent la apă cu performanțe de 30W și NFC este alegerea ideală pentru a vă oferi performanțe muzicale suficiente și puteți să vă distrați cu familia și prietenii . Difuzor portabil, cu performanțe bune și dimensiuni ideale, care, după cum spune și numele, este conceput pentru a fi purtat cu ușurință la fiecare petrecere, astfel încât să-l puteți folosi practic oriunde. Există multe difuzoare Bluetooth, dar numai câteva dintre ele pot suporta condiții exterioare exterioare. Partidul Voombox datorită construcției sale , capacului din cauciuc și rezistenței la apă strălucitoare IPX 44 este proiectat să fie un partener bun pentru toate petrecerile sau evenimentele în care aveți nevoie de un companion puternic de muzică.

Vombox pereche partid cu un telefon mobil

Vă puteți bucura de muzica preferată oriunde v-ați afla. Difuzorul portabil are toate butoanele necesare de comandă etanșate, cauciucate și sunt disponibile din partea de sus a dispozitivului pentru a preveni pătrunderea apei. Pe partea laterală sub capacul din cauciuc se află portul USB, micro USB pentru încărcare și intrarea audio de 3,5 mm. Difuzorul are și funcția NFC pe care o puteți asocia ușor cu orice dispozitiv cu funcție NFC. Grila de acoperire se află pe dispozitivul din ambele părți, permițând dispersarea sunetului la 360º. Ca rezultat, acesta poate fi plasat oriunde și puteți avea în continuare un sunet de înaltă calitate.

Voombox Partidul Bluetooth Speaker

Partidul Voombox poate fi conectat rapid prin Bluetooth la telefonul sau tableta dvs. mobilă. Pentru conectarea cu un dispozitiv care nu are bluetooth, de exemplu, ca MP3 player, vă puteți conecta prin intermediul cablului audio de 3,5 mm. Difuzorul are o baterie încorporată de 6000 mAh, cu o durată de viață de până la 8 ore, la o încărcare completă a bateriei. În partea superioară a panoului din apropierea butoanelor de volum se află 5 lămpi LED care indică capacitatea de încărcare a bateriei. Caracteristica utilă a difuzorului portabil Bluetooth este, de asemenea, un handsfree, ceea ce cu siguranță apreciați la apelurile video sau telefonice.

Voombox partid difuzor Bluetooth portabil

Caracteristici:

la care se adauga Difuzor Bluetooth portabil universal
la care se adauga Funcția Handsfree
la care se adauga 30W difuzor încorporat
la care se adauga Splash-proof IPX 44
la care se adauga Corpul cauciucat rezistent și butoanele sigilate

Specificații:

Dimensiuni: 240 x 56 x 113 mm
Timp de redare: până la 8 ore
Timpul complet de încărcare: 3-4 ore
Capacitatea bateriei: 6000mAh
Putere de ieșire: 30W
Tensiunea bateriei: 3,7V
Răspunsul de frecvență: 60-20000Hz
Încărcare: prin cablu USB, 5V 1A
Raportul semnal-zgomot: ≥75 dB
Interval de transmisie wireless: 10 metri
Bluetooth 4.0
Greutate: 1202 g


Conținut:

1x petrecere Divoom Voombox
1x cablu audio (jack 3,5 mm)
1x cablu de încărcare USB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă