TimeBox - MINI Divoom - Difuzor portabil cu 121 de LED-uri RGB programabile

Codul: 48-070
245.00 lei 210.00 lei Preț fără TVA: 175.00 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

TimeBox - MINI Divoom - Difuzor portabil cu 121 de LED-uri RGB programabile este cel mai amuzant companion cu mai multe caracteristici în mâinile tale.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

TimeBox - MINI Divoom - Difuzor portabil cu 121 de LED-uri RGB programabile este cel mai amuzant partener în mâinile dvs. cu mai multe caracteristici. Baza este un difuzor mic, dar puternic, care vă va surprinde cu basul său puternic și înălțimile bine reglate. Difuzorul Bluetooth este dotat cu o varietate de funcții care, cu excepția ceasului deșteptător sau a redării muzicii de pe telefonul dvs. mobil, creează efecte de iluminare prin muzică redată și chiar vă permite să jucați mini-jocuri. Toate datorită unui afișaj care conține 121 LED-uri RGB, permițându- vă să redați 256 de culori.

Divoom caseta de timp mini

Difuzorul are butoane din partea superioară și laterală pentru a controla funcțiile cum ar fi redarea muzicii, afișarea timpului, alarma și termometrul care este conectat online prin telefonul dvs. și actualizează nu numai temperatura exterioară, ci și vremea curentă cu animații simple. Pentru a utiliza funcții diferite, trebuie să instalați o aplicație mobilă care să accepte atât iOS, cât și Android. Prin intermediul aplicației Divoom este capabil să utilizeze multe caracteristici ale TimeBox - MINI. Aplicația va continua să evolueze prin intermediul actualizărilor de software pentru a aduce emoție și distracție în viața de zi cu zi.

Reproduktro timebox mini

În timpul redării muzicii, pe panoul cu LED-uri sunt redate diverse animații Pixel și imagini care fac parte din galeria dispozitivului și pot fi modificate prin intermediul aplicației. Dispozitivul include 14 animații diferite, iar 7 dintre animații pot bloca în funcție de muzică și pot funcționa ca un egalizator. Cu boxa TimeBox - mini, puteți fi creativă și puteți crea fie propria imagine Pixel color sau o animație Pixel care poate fi apoi salvată. Există, de asemenea, 4 jocuri simple mini interactive disponibile pe care le puteți controla pe TimeBox - mini prin intermediul telefonului mobil.  

Animație mini animație animată

Cu ajutorul microfonului încorporat, puteți utiliza și TimeBox-mini ca setul Mâini libere sau puteți înregistra un mesaj pentru cineva care va fi redat la pornirea dispozitivului. Difuzorul portabil cu LED are și funcția de a observa mesajele de pe Facebook, Instagram, WhatsApp etc. și vor apărea pe panoul cu logo-ul aplicației. Cu ajutorul funcției de alarmă, puteți programa până la trei alarme care pornesc difuzorul și încep să redea 12 sunete de alarmă. TimeBox - mini funcționează și ca o lampă de noapte de 3W , astfel încât puteți seta o funcție de somn unde aveți 22 de piste și diverse moduri de culoare care vă vor face să vă bucurați mai mult de somn.

Ajutorul de somn pentru temporizator

Lipser are o dimensiune de 114 x 115,8 x 55 mm și are o greutate de 383g. Built-in difuzor are o performanță de 5W . Bateria cu o capacitate de 2000mAh după o încărcare completă de 3 ore oferă până la 6 ore de funcționare. Dispozitivul include un nou tip de baterie Li-Pol care are o durată lungă de viață, o descărcare minimă automată, o încărcare rapidă, o protecție împotriva supraîncărcării și descărcării bateriei. Difuzorul TimeBox poate fi încărcat printr-un cablu USB.

Butoanele de comandă pentru butoanele Timebox

Caracteristici:

la care se adauga Difuzor portabil cu multe caracteristici
la care se adauga Built-in baterie puternică Li-Pol
la care se adauga Difuzor încorporat de 5W
la care se adauga Funcția Handsfree
la care se adauga Funcția de alarmă, lampă de noapte, termometru, robot telefonic
la care se adauga Posibilitatea de a crea propria imagine sau animație

Specificații:

Dimensiuni: 90 x 38 x 91 mm
Încărcare: prin cablu USB, 5V 1A
Interval wireless: 10 metri
Dimensiune ecran LED: 2 "
Putere de ieșire: 5W
Raportul semnal-zgomot: 78 dB
Capacitatea bateriei: 2500 mA
Tensiunea bateriei: 3,7V
Timp de încărcare a acumulatorului: 3-3,5 ore
Timp de redare: Până la 10 ore
Bluetooth compatibil: Bluetooth V4.0 smart
Greutate: 292 g
Răspunsul de frecvență: 60-20000Hz

Conținutul pachetului:

1x Diviom TimeBox - mini
1x cablu audio (jack 3,5 mm)
1x cablu USB reîncărcabil
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

90%