DreamGrip Evolution MOJO - set pentru smartphone-uri, camere foto și camere digitale cu oglindă

Codul: 18-005
995.00 lei Preț fără TVA: 829.17 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

DreamGrip Evolution MOJO - set pentru smartphone-uri, camere foto și camere digitale cu oglindă care vă vor ajuta să creați cele mai bune fotografii cu accesorii și extensii profesionale.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

DreamGrip Evolution MOJO - un set pentru telefoane inteligente, camere foto și camere digitale cu oglindă care vă vor ajuta să creați cele mai bune fotografii cu suplimente și extensii profesionale. Setul va fi apreciat cu siguranta de catre creatorii de videoclipuri, cum ar fi youtubers si bloggeri, deoarece acesta contine multe componente utile   ajutați la capturarea imaginilor incredibile folosind numai smartphone-ul. Accesorii includ lentile speciale cu filtre optice , lumini LED externe pentru iluminare ideală, microfon cu protecție împotriva vântului și suport pentru conectarea diferitelor componente. Kitul poate fi folosit manual, sau poate fi montat pe un trepied sau fixat cu ventuze.

vis grip evoluție mojo

Luminile externe furnizate de luminile LED includ 36 de LED-uri și au un dimmer încorporat care oferă opțiunea de a regla luminozitatea de la 10-100% . De asemenea, este inclusă o baterie de litiu de 900 mAh, care este proiectată pentru ambele lămpi, oferind în același timp suficientă putere pentru a menține LED-urile aprinse la setări de luminozitate 100% până la 60 de minute. Bateria poate fi reîncărcată utilizând un cablu USB (inclus) sau pentru a vă conecta la o bancă de alimentare externă pentru a mări cantitatea de lumină pentru o perioadă mai lungă de timp.

Microfon cu pistol - acesta este un microfon condenser pasiv direcțional cu un conector universal de 3,5 mm pentru conectarea microfonului la orice telefon inteligent sau la alt dispozitiv de intrare de 3,5 mm. Datorită designului pistolului, acesta oferă imagini video de înaltă calitate . Microfonul este potrivit în special pentru videoclipuri în aer liber, cum ar fi reportajele și interviurile, deoarece este capabil să capteze un sunet dominant în interval de 1-3 metri și să suprime sunetul surround dintr-un fundal. Microfonul include, de asemenea, protecție împotriva vântului, ceea ce reduce foarte mult zgomotul din exterior.

DREAM GRIP EVOLUTION MOJO KIT - suport special suplimentar cu șuruburi de fixare pentru fixarea diverselor componente. Puteți să-l utilizați pentru a monta o bancă de alimentare externă sau un al doilea smartphone. Utilizarea celui de-al doilea smartphone poate fi ca un dispozitiv de text sau ca oa doua cameră foto sau ca un monitor cu afișare inversă a înregistrării video. Această utilizare este utilă în special dacă înregistrează videoclipuri live cu un smartphone (video streaming) și cel de-al doilea smartphone utilizează ca imagine a înregistrării, astfel încât să puteți vedea și să răspundeți direct comentariilor spectatorilor în transmisiunea live.

vis grip kit evouliton mojo

DREAM GRIP EVOLUTION MOJO

Conținutul pachetului:

1. Construcție DREAM GRIP (desfășurată)
2. Curea ajustabilă
3. Șuruburi de fixare (3 tipuri)
4. Filtru CPL Filtru de protecție de 52 mm CPL w / pp
5. Filtru ND2 52 mm ND2 w / pp pungă de protecție
6. Cutie filtru de hârtie neagră
7. Parasolar 37-52 pentru optica
8. Caseta de închidere a hârtiei negre
9. Filmul din PVC absorbind lumina
10. Șuruburi standard din oțel inoxidabil
11. 1/8 șuruburi standard și garnituri din silicon
12 1/4 "filet
13. Filet dublu cu 1/4 "cu două sigilii de silicon
14. Titular suplimentar
15. Luminile LED externe
16. Cablu de alimentare USB
17. Acumulator pentru litiu 900mAh
18. Microfon principal cu protecție la vânt cu conector de 3,5 mm
19. Suport pentru microfoane
20. Cutie universală
21. Acoperire specială

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă