DreamGrip Evolution PRO - set universal reglabil pentru telefoane inteligente, camere video și camere digitale cu oglindă

Codul: 18-004
U$130.90 U$64.90 Preț fără TVA: U$54.08
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

DreamGrip Evolution PRO - Set reglabil universal pentru telefoane inteligente, camere video și camere digitale cu oglindă. Acest set reușește să profite la maxim de dispozitivele dvs. ajutând în același timp să creați înregistrări video profesionale.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

DreamGrip Evolution PRO - Set reglabil universal pentru telefoane inteligente, camere video și camere digitale cu oglindă. Acest set reușește să profite la maxim de dispozitivele dvs. ajutând în același timp să creați înregistrări video profesionale. Setul este compatibil cu orice smartphone modern , plus cele mai multe suplimente profesionale și extensii pentru fotografie și video pot fi montate pe acesta pentru a maximiza calitatea producției dvs. la cel mai înalt nivel posibil. Setul va fi apreciat cu siguranta de catre creatorii de video, cum ar fi cei care vor sa faca reclama si bloggerii, deoarece ajuta la capturarea imaginilor incredibile folosind doar smartphone-ul. Setul include o construcție reglabilă, două filtre optice 52mm (CPL și ND2), parasolar și curea de umăr. Kitul poate fi folosit manual, sau poate fi montat pe un trepied sau fixat cu ventuze.

reglabil set de prindere vis pentru camere

DREAM GRIP EVOLUTION PRO - structura constă din mai multe componente detașabile. Două piese de aluminiu brevetate ușoare din partea superioară și inferioară sunt atașate cu filete de 1/4 "pentru cele două mânere profilate pentru a forma împreună un cadru solid. Mânerele modelate asigură o susținere stabilă în timpul înregistrării , în timp ce ele sunt înclinate în lateral pentru posibilitatea de a fixa luminile exterioare cu distanța maximă una față de cealaltă, pentru o iluminare mai bună a subiectului, cu minimizarea umbrelor. Pot fi atașate alte echipamente profesionale de care aveți nevoie, inclusiv monitoare, camere suplimentare, lumini, microfoane, surse externe etc. Construcția include și un suport universal pentru montarea smartphone-ului, care după introducerea smartphone-ului trebuie să fie aliniat până la poziția specificată și să setați obiectivul furnizat la înălțimea optică a smartphone-ului prin glisarea în sus sau în jos.

Pachetul include de asemenea 2 filtre pentru optică - filtru CPL pentru aajutacontrolați reflexiile pe apă, sticlă și alte suprafețe, precum și contrastul în timpul unei zile însorite și câteva alte efecte. Cel de-al doilea filtru ND2 este util în special atunci când fotografiați cu modul manual de setare a camerei pentru a reduce translucența luminii la jumătate.

vis grip evolution pro

DREAM GRIP EVOLUTION PRO

Conținutul pachetului:

1. Construcție DREAM GRIP
2. Curea ajustabilă
3. Șuruburi de fixare (3 tipuri)
4. Filtru CPL Filtru de protecție de 52 mm CPL w / pp
5. Filtru ND2 52 mm ND2 w / pp pungă de protecție
6. Cutie filtru de hârtie neagră
7. Parasolar 37-52 pentru optica
8. Cutie de închidere pentru hârtie neagră
9. Folia PVC absorbind lumina
10. Șuruburi standard din oțel inoxidabil
11. 1/8 șuruburi standard și garnituri din silicon
12. Filet 1/4 "
13. Filet dublu cu 1/4 "cu două sigilii de silicon
14. Cutie universală
15. Acoperire specială

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă