Set de 3 lentile profesionale DreamGrip VISIO PRO

Codul: 18-006
U$108.90 Preț fără TVA: U$90.75
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Setul de lentile profesionale DreamGrip VISIO PRO conține toate lentilele necesare pentru a obține o calitate profesională ridicată a fotografiilor și videoclipurilor înregistrate.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Setul de 3 lentile profesionale DreamGrip VISIO PRO conține toate lentilele necesare pentru a obține o calitate profesională ridicată a fotografiilor și videoclipurilor înregistrate. Există trei obiective în set, inclusiv un obiectiv cu unghi larg x0,6, un obiectiv teleobiectiv x2 și un obiectiv macro x10 . Folosind aceste obiective, puteți captura fotografii mult mai bune datorită diferitelor unghiuri de vizionare, adâncimii de focalizare și efectelor vizuale. Visio lentilele au un design profesional sofisticat și sunt combinate cu un număr de elemente optice. Lentilele optice sunt fabricate cu mare precizie și sunt acoperite cu un strat antireflex multistrat . Acestea au fost concepute pentru a vă permite să capturați fotografii cu diferite unghiuri pentru a selecta o distanță focală adecvată și pentru a afișa imaginea fotografiei din cea mai bună vizualizare posibilă.

visio pentru lentile cu unghi larg Lentile cu unghi larg. Oferă un unghi de vizionare mai mare de până la 40%. Oferă o perspectivă a filmului, cu o lărgire a spațiului pe care îl captați, potrivit pentru fotografii panoramice cu focalizare nesfârșită, de exemplu peisaje. Poate fi folosit și în spații mici precum coridoarele unde puteți capta mai multe obiecte în spațiul scanat datorită acestui obiectiv.
visio pentru teleobiectiv Obiectiv teleobiectiv - se apropie de obiecte și se lucrează pe principiul luptei, astfel încât subiectul capturat de acest obiectiv va arăta de două ori mai aproape de ceea ce este de fapt. Potrivit în special pentru fotografierea imaginilor portret. Folosind acest obiectiv, vă puteți concentra asupra subiectului solicitat, iar fundalul din spatele acestuia va fi neclar, ideal pentru portrete.
macro obiectiv Obiectivul macro - are un raport de mărire de 10x, făcând subiectul mai mare de 10 ori dimensiunea reală. Cu acest obiectiv, puteți să capturați lumea dintr-o vedere de furnică cu toate detaliile pe care ochiul uman nu le poate capta. Obiectivul are o distanță focală fixă ​​de aproximativ 2,5 cm (nu mai mult de 1 inch) de subiect, iar totul la distanțe mai mari nu va fi focalizat. Dar în acel interval puteți să capturați toate detaliile, cum ar fi zgârieturile de monede, firele de pânză, structura frunzelor etc.

conținutul pachetului lentile Dreamgrip

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă