Banda pentru încheietura mâinii - baterie portabilă

Codul: 11-040
U$48.40 Preț fără TVA: U$40.33
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Banda portabil banda portabil baterie de vânzare la un preț bun puteți cumpăra on-line în magazinul nostru. Uită-te la oferta ouf și găsiți ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Baterie portabil banda bandă - primul la nivel mondial!

Acumulator portabil și reîncărcabil Li-ion care este purtat ca o brățară! Ele sunt excelente ca o sursă directă de energie sau ca sursă de alimentare de urgență pentru toate electronicele handheld preferate! Faceți cunoștință cu această brățară cu baterii portabile și nu dați șansa descărcării electronice .

Imaginați-vă că sunați de pe telefonul mobil și că bateria dvs. va termina brusc . Acum ce? Încărcătorul este acasă. Nici o problema! Conectați telefonul la brățara de încărcare și continuați să vorbiți la telefon!

Nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la un astfel de scenariu, dacă veți lua această brățară de încărcare oriunde mergeți. Este modern și practic. Această brățară este concepută pentru furnizarea rapidă și ușoară a   Putere suplimentară pentru toate dispozitivele electronice portabile preferate.

Acesta este dotat cu un cablu de conectare cu 6 conectori diferiți care sunt compatibili cu majoritatea telefoanelor mobile, playerelor MP3 / MP4 (inclusiv iPod), PSP și dispozitivelor electronice portabile similare. De asemenea, include un set de LED-uri care indică durata de viață rămasă a bateriei. Bratara portabila reîncărcabilă pentru telefonul mobil de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic . Uită-te la oferta ouf și găsiți ceea ce căutați.

Nu ezita! Cea mai elegantă și confortabilă putere de urgență direct pe mâna ta!

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă