Bec LED cu mai multe culori, cu telecomandă

Codul: 11-059
180,00 lei Preț fără TVA: 150,00 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Bec cu LED-uri cu LED-uri colorate pentru vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți exact ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Bec LED cu mai multe culori - bec de schimbare a culorii cu telecomandă fără fir pentru utilizarea în orice priză standard. Credeți că această lumină albă este plictisitoare și depășită? Dețineți un bar sau un restaurant și doriți să faceți într-adevăr decorațiunile dvs. super ?

Deci, iată răspunsul! Becul cu LED-uri produce lumina pentru dvs. în culorile RGB (roșu, verde, albastru). Puteți să-l utilizați într-o singură culoare statică (fixă) sau pur și simplu apăsați pe telecomandă unul dintre cele patru efecte de schimbare a culorii.

Becul cu LED-uri cu mai multe culori este capabil să strălucească alb, roșu, verde, albastru, plus alte doisprezece culori luminoase . Cu excepția creării de culori frumoase, aveți avantajul că, cu acest bec, veți reduce costurile de energie deoarece becul folosește numai 3 wați de energie. LED - ul multi-color cu LED - uri pentru vânzare la un preț bun , puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți exact ceea ce căutați.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă