Jucarii pentru caini si pisici - minge de foc

Codul: 11-065
U$33.00 Preț fără TVA: U$27.50
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Jucarii pentru caini si pisici - minge de foc de vanzare la un pret bun pe care il puteti cumpara online in magazinul nostru online. Uită-te la magazinul nostru electronic și exact ce cauți.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Nou! Unic mingea de mișcare pentru animalele de companie, care se va juca cu ea de ore. Doar activați mingea și această jucărie va păstra atenția animalului dvs. de companie și le va menține în mișcare și se vor distra - Jucării pentru câini și pisici - Fireball

Animatul de companie va dori să prindă mingea pentru a încerca să obțină momeala pe care ați pus-o în interiorul mingii și veți fi încântați să vă urmăriți pe cel mai bun prieten care se joacă cu această jucărie.

Cum funcționează exact? Pur și simplu - puneți bateria într-o minge și apoi puneți o mică bucată de mâncare în gaura din minge. Bila începe să se agite ușor și se rotește automat ca un giroscop . Și apoi se va mișca în cameră. Acest lucru va continua chiar dacă se prăbușește într- un zid sau în alte obiecte. Se oprește numai atunci când nu există activitate mai mare de 60 de secunde. Și animalul dvs. de companie se va juca cu mingea, atâta timp cât mâncarea nu va cădea din minge. Apoi pune un nou aliment în minge și un nou joc poate începe !

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă