Mini aer condiționat portabil + ventilator micro USB

Codul: 11-393
345,00 lei Preț fără TVA: 287,50 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Mini aer condiționat portabil + ventilator micro USB + răcire cu apă este o soluție unică pentru răcirea aerului ambiant - condiționare ideală.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Mini aer condiționat portabil + ventilator micro USB + răcire cu apă este o soluție unică pentru răcirea aerului ambiant - condiționare ideală . Acest ventilator de apă nu trebuie să lipsească în niciun birou sau cameră și mai ales în lunile fierbinți de vară. Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, este un moment de relaxare, vacanță, grătare sau plimbări interminabile. Are o singură greșeală, că trebuie să mergem la muncă chiar și în timpul verii. Un ventilator de tavan sau un ventilator de piedestal au un dezavantaj - fie nu le poți transporta, deoarece sunt prea grele, fie se împiedică adesea atunci când nu sunt utilizate. Acest răcitor de aer compact îl puteți muta sau depozita cu ușurință .

Ventilatorul mic + aer condiționat folosește răcirea cu apă unică

aer condiționat portabil cu răcire cu apă

Nu orice loc de muncă sau birou are camere cu aer condiționat și chiar dacă are, ți s-a întâmplat cu siguranță că colegii tăi nu au fost de acord cu temperatura care ți se potrivește. În astfel de situații, oamenii caută adesea ventilatoare de masă ca acest ventilator în cameră sau la birou . Ventilatorul de răcire este suficient de puternic pentru a vă răci și spațiul din jurul vostru, dar nu vă va deranja colegii sau alte persoane din cameră . Este, de asemenea, minunat pentru o cameră sau dormitor în care nu vă va deranja pe persoana iubită, frați sau colegi de cameră.

Mini aer condiționat are bare de ventilație, pe care le puteți poziționa vertical în funcție de nevoile dvs.

mini aer conditionat

Aerul condiționat pentru mini cameră funcționează cu 3 moduri de intensitate . Ventilatorul încorporat nu este zgomotos, deci este potrivit pentru orice cameră și nu va deranja pe nimeni. Ventilatoarele convenționale suflă aer din împrejurimi doar fără a-l răcori sau umezi, ceea ce creează adesea sentimente neplăcute. Puteți umple răcitorul de aer de masă cu apă (380 ml), care datorită tehnologiei sale unice, răcește jaluzelele de răcire din interiorul dispozitivului și, în cele din urmă, nu numai că răcește aerul, dar creează și aer umed . Pentru un efect de răcire suplimentar, se recomandă să turnați apă rece și înghețată. Este alimentat printr-un cablu Micro USB, astfel încât poate fi utilizat cu adevărat oriunde.


Specificatii tehnice:

Material: ABS, silicagel
Dimensiuni: 18 x 13 x 17 cm
Greutate: 685 g
Alimentare: cablu micro USB

Conținutul pachetului:

1x Mini racitor de aer
1x cablu de alimentare
1x Manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă