NASA lampă pentru plante

Codul: 11-060
350,00 lei Preț fără TVA: 291,65 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

NASA lampă pentru plante de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți exact ceea ce căutați.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

NASA lampa pentru plante oferă un mod incredibil de a crește plantele în interior, în săli și sere, în casă, vărsat sau în subsol. Lămpile cu LED-uri roșii și albastre vor da plantelor dvs. ajutorul de care au nevoie.

Lampa LED produce lumină de culoare roșie și albastră, pentru a promova și a obține cea mai mare creștere a plantelor. Acestea sunt cele mai importante lumini colorate pentru plantele dvs. de interior pentru reglarea creșterii lor sănătoase și îmbunătățirea procesului natural de fotosinteză. Este incredibil de eficient, protejează plantele și economisește și energie.

Lampa a fost concepută pentru a proteja mediul înconjurător fiind mică, portabilă și ușoară. Cultivarea plantelor care cresc în interior, costurile crescute sunt necesare. Cu această lumină și căldură de la lămpile cu LED-uri veți reduce costurile.

Veți fi surprinși când vă veți urmări plantele pe măsură ce cresc atât de mult, atât de repede! Aceste lămpi cu LED-uri practice sunt ideale pentru cei care doresc să beneficieze de creșterea maximă a plantelor în propria casă sau grădină. NASA lampă pentru cultivarea plantelor de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru electronic. Uitați-vă la oferta noastră și găsiți exact ceea ce căutați.

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă