Nox sleepace - Lampă de noapte cu monitorizare și analiză a somnului

Codul: 11-212
645,00 lei Preț fără TVA: 537,50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Nox sleepace - Lampă de noapte cu monitorizare și analiză a somnului. Când vrei să dormi, lampa de noapte Nox îți ajută să adormi mai ușor prin stabilirea luminii și a muzicii plăcute.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Nox sleepace - Lampă de noapte cu monitorizare și analiză a somnului. Când vrei să dormi, lampa de noapte Nox îți ajută să adormi mai ușor prin stabilirea luminii și a muzicii plăcute. Dimineața vă va trezi cu ceasul inteligent de alarmă. Lampa de noapte are built-in senzor sensibil care colectează date în timpul nopții despre somn. Înregistrează mișcările corpului în timpul nopții, frecvența frecvenței cardiace, viteza de respirație și durata somnului.

Senzorul măsoară temperatura ambientală, umiditatea, simte intensitatea luminii ambientale și sunetele din cameră. Pe baza acestor informații evaluează dacă mediul în care dormi este ideal și va sugera schimbări. Toate datele sunt înregistrate și prin intermediul aplicației sunt redirecționate către telefonul dvs. mobil. Datele aplicației sunt procesate și evaluate într-un grafic sumar. Aplicația oferă o analiză complexă a somnului cu instrucțiuni specializate despre îmbunătățirea somnului.

Lampa Sleepace Nox

Lampa Nox este dispozitiv multifuncțional pentru monitorizare, analiză a somnului și contribuie activ la funcțiile sale pentru a-l îmbunătăți. Senzorul pentru monitorizare este integrat direct în lampă, prin urmare nu este necesar să fie instalat pe corp și nu vă va perturba. O altă trăsătură este muzica și lumina plăcută . Prin aceasta stimulează organismul să producă o substanță melatonină, care este necesară pentru a vă adormi. Aplicația dezactivează muzica și lumina de îndată ce veți adormi. Dispozitivul monitorizează somnul și după ce a setat alarma pentru o anumită oră, evaluează la intervale de 30 de minute somnul și determină în ce fază este cea mai bună trezire. Lampa Sleepace Nox are o funcție de simulare a răsăritului soarelui și o varietate de sunete, cum ar fi ploaia, murmurul mării, cântând păsările, crack-urile de incendiu etc. Lampa are 16 milioane de culori disponibile . În partea din spate a unui difuzor, conectarea la adaptorul de alimentare și portul USB pentru încărcarea telefonului . Conexiunea la telefonul mobil asigură conectivitate WiFi și Bluetooth 4.0. Sleepace Nox cântărește 640 de grame și este alimentat de adaptorul AC / DC.

Aplicarea punctului de somn

Caracteristici:

la care se adauga Monitorizarea și analiza completă a somnului
la care se adauga Monitorizarea ritmului cardiac, a respirației și a mișcărilor corpului
la care se adauga Monitorizați temperatura mediului, umiditatea, intensitatea luminii și zgomotul
la care se adauga 16 milioane de culori
la care se adauga Conectați aplicația pe telefon prin Bluetooth
la care se adauga Ceasul deșteptător inteligent și simularea răsăritului soarelui

Specificații:

Transfer de date: WiFi, Bluetooth 4.0
Gama de dispozitive: 10m
Putere: 15W
Adaptor 12V 1,5A
Sistem de operare: Android 4.3 și versiuni ulterioare, iOS7 și versiuni ulterioare
Greutate: 640 grame
Dimensiuni: 10,9 x 10,9 x 22,6 cm

Conținut:

1x lampă Sleepace Nox
1x Adaptor de alimentare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă