Pahare video - VUZIX Wrap 280 Widescreen

Codul: 11-005
U$214.50 Preț fără TVA: U$178.75
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

VUZIX - o ochelari video unic - cu ei veți intra în noua lume a 3D, fie pentru vizionarea de filme, jocuri sau pentru alte activități. De vânzare la un preț bun numai în magazinul nostru electronic.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Ochelari video - Înfășurați ecranul 280 cu ecran lat VUZIX - imaginați-vă că vizionați filme sau jucați jocuri PF pe ecranul de 51 de inchi în timp ce vă aflați în autobuz, în parc sau așteptați undeva la stația de autobuz. Ei bine, acest vis a devenit realitate grație acestor pahare portabile.

Paharele video unice cu afișaj 2D și video 3D în format 4: 3 și 16: 9 cu o rezoluție de 384x240 cu ecran lat. Purtați-le și pregătiți-vă să experimentați ca și cum ați fi urmărit ecranul de 51 "de la distanța de 3 m. Sunt compatibile cu cele mai multe playere DVD, MP4 playere, sisteme de jocuri și telefoane mobile care au AV Out. La 6 ore de divertisment cu ei, alimentat de 2 baterii AA AA.

Compatibilitate:

Suport vuzix
Ochelarii video Wrap 280 Widescreen sunt proiectați pentru a se conecta la aproape toate dispozitivele audio / video NTSC / PAL cu ieșire AV, inclusiv iPod-uri și dispozitive iPhone.


Descoperirea tehnologiei

Ochelarii video funcționează prin afișarea ochiului stâng și drept pentru a obține o imagine cinematografică de 50 de inci, în care simți ca și cum ai fi într-un cinematograf. Ochelarii sunt ușor și confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp și sunt cu ecranul LCD Advanced LCOS , care a fost proiectat cu atenție și testat pe deplin.

Ochelari video

Ochelarii video sunt conectați la un player media portabil capabil să manipuleze o mare varietate de medii. Toate filmele, fotografiile sau chiar jocurile video preferate Nintendo și Sega pot fi ușor jucate pe playerul media portabil. Ochelari video de vânzare la un preț bun pe care îl puteți cumpăra online în magazinul nostru online.

 Accesorii pentru ochelari de video 

Pachetul contine:

* Ochelari video Wrap ™ 280
* Cablu AV (RCA)
* Cablu AV pentru iPod / iPhone
* Două baterii alcaline AA
* Căști audio de calitate
* Acoperiți pentru ochelarii video

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă