Scuter subacvatic pentru scufundări și înot LESWIM S2 - Seascooter

Codul: 11-345
2.145,00 lei Preț fără TVA: 1.787,50 lei
vândut Ne scuzați, acest produs nu mai este pe stoc.
Da! Livrăm în US

Scuter subacvatic pentru scufundări și înot LESWIM S2 - Seascooter este un instrument fantastic pentru a vă deplasa pe și sub apă

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Scuter subacvatic pentru scufundări și înot LESWIM S2 - Seascooter este un instrument fantastic pentru deplasarea pe și sub apă, potrivit pentru distracție în timpul înotului sau ca asistență pentru scufundări. Acest scuter subacvatic garantează o manevră perfectă și mișcare în și sub apă. Designul echilibrat cu două motoare pe laterale și o parte centrală pentru stocarea bateriei creează o formă elegantă a dispozitivului. Cadrul rigid pentru prindere permite controlul permanent al conducerii. Grilele de protecție pentru acoperirea elicelor previn posibila rănire a degetelor. LESWIM S2 este conceput pentru multe utilizări în apă , este conceput pentru utilizatori de vârste diferite, cifre și greutăți diferite, precum și niveluri de experiență diferite.

Acest dispozitiv aduce o nouă dimensiune a mișcării în apă.

scuter de apă leswim

Alege culoarea care este cea mai apropiată de tine

seascooter

Scuterul subacvatic este alimentat de două elice, care sunt situate pe părțile laterale ale scuterului, ceea ce asigură o tracțiune uniformă când țineți dispozitivul cu ambele mâini. De asemenea, puteți utiliza comutatorul de viteză (1-2). Utilizarea unui scuter este ușoară, nu este necesară o pregătire sau experiență specială anterioară. Elicile de acționare sunt acoperite pe ambele părți cu grile pentru a reduce riscul de rănire a degetelor utilizatorului. Rețelele servesc, de asemenea, pentru a împiedica alte lucruri să intre în elică, care apar în apă, cum ar fi alge marine, pești etc.

scuter subacvatic leswim 2

Scuterul este echipat cu un suport pentru fixarea unei camere GoPro (sau a altuia cu același sistem de montare). Conectarea unei camere și înregistrarea unui videoclip vor asigura utilizatorului momentele frumoase în timp ce vizionează propriul videoclip, de exemplu, confortabil acasă, la televizor sau computer. Scuterul are o siguranță de siguranță și un indicator LED al bateriei. LESWIM S2 cu puterea sa de 480W, te cufundă la o adâncime de 50 de metri , poți înota cu el cu o viteză de până la 1,5 metri pe secundă timp de până la 45 de minute.

leswim s2

Specificații:

Model: LESWIM 2
Tensiune: 21,6V 2A
Adâncimea maximă pentru scufundare: 50m
Putere: 480W
Durata de viață a bateriei: 30-45 min
Încărcarea bateriei: 3 ore
Viteza maximă: de la 0,8 la 1,5 m / s
Temperatura de operare: -5 până la 50 ° C
Dimensiuni: 540x280x190 mm
Greutate: 4,5 kg


Conținutul pachetului:

1x scuter subacvatic LESWIM S2
1x cablu de încărcare a bateriei
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (1)

65%