Stație de andocare iPad pentru montare pe perete - iPad 10,2 - 10,5" (negru mat)

Codul: 11-434
1.450,00 lei Preț fără TVA: 1.208,35 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Stație de andocare de perete pentru iPad 10,2 - 10,5" (negru mat). Suport elegant de perete cu sursă de alimentare pentru îndepărtarea comodă a tabletei.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Stație de andocare iPad pentru montare pe perete - iPad 10,2 - 10,5" (negru mat)​. Suport elegant de perete cu sursă de alimentare pentru iPad în negru mat pentru îndepărtarea comodă a tabletei. Așezați iPad-ul pe perete într-un suport de andocare superior stație cu încărcare Sistem de montare Tableta SimpliDock oferă andocare, încărcare și acces convenabil rapid și ușor la iPad-ul dvs., iar stația de andocare de perete încasabilă patentată pentru iPad îmbunătățește estetica Apple în timp ce completează perfect designul dvs. interior.

SimpliDock oferă tehnologie de ultimă oră, rame mai subțiri, materiale mai bune, finisaje de lux, instalare mai ușoară și montare versatilă pe perete. Ideal pentru casă inteligentă, securitate, supraveghere, sisteme de camere, muzică sau control al luminii sau pentru utilizare în spații comerciale, cum ar fi sala de conferințe, ceas, chioșc public, informații despre pacient etc. Combinați SimpliDock cu aplicația preferată pentru iPad pentru o soluție de ecran tactil de neegalat asta e intotdeauna la indemana!

Suport de perete (carcasă) luxos și elegant, cu sursă de alimentare pentru iPad

suport de perete simplidock ipad

Designul elegant minimalist se va potrivi în casa sau afacerea dvs. Andocare și încărcare ușoară. Scoateți iPad-ul ferm în câteva secunde. Posibilitate de instalare cu „Adaptor fix” pentru a preveni îndepărtarea ușoară. Montare încasată în perete sau montare pe suprafață, după caz, montare în înălțime sau lățime. Conectorul Lightning încorporat (USB-C pentru unele iPad-uri) extinde sursa de alimentare către peretele interior. Funcționează cu orice încărcător standard pentru iPad. Designul ultra-subțire de 1,3 mm adâncime înseamnă o andocare ușoară a stației de andocare.

stație de andocare de perete pentru ipad negru

Nu credeți că adăugarea unui iPad pe perete înseamnă că trebuie să sacrificați frumusețea casei sau a afacerii dvs.! Fără powerbank, fără cabluri încurcate. Prin adăugarea unui dispozitiv de andocare pentru iPad alimentat de perete, aveți un loc convenabil pentru a vă andoca iPad-ul, astfel încât să fie întotdeauna încărcat și gata de utilizare exact acolo unde aveți nevoie. SimpliDock este singurul suport de perete pentru iPad care vă permite să andocați și să scoateți în mai puțin de 2 secunde! Mai mulți magneți puternici țin iPad-ul în siguranță, dar o apăsare fermă va permite iPad-ului să se stingă atunci când este necesar.

stație de andocare ipad

Fabricat din policarbonat și acril de înaltă calitate, care se potrivesc cu iPad-ul la culoare și luciu pentru a obține un aspect perfect integrat. Cel mai subțire cadru de pe piață! Cadrele ultra-încastrate ies doar cu 1,5 mm pentru montarea pe perete sau 12 mm pentru montarea pe suprafață . În orice caz, SimpliDock se potrivește perfect în interiorul tău.

așezați iPad-ul pe peretele carcasei

Nu lăsați spațiile înguste să vă împiedice să instalați iPad-ul chiar acolo unde aveți nevoie! SimpliDock funcționează la fel de bine în orientări portret și peisaj. Designul patentat SimpliDock permite montarea la suprafață sau montarea încastrată în perete, fără a vă face griji cu privire la ceea ce se află în spatele suprafeței peretelui. Deoarece docurile noastre au o grosime de numai 12 mm, ele sunt ușor de instalat în pereți goli sau arcuite peste stâlpi, după cum este necesar, pentru a se integra perfect în designul estetic al interiorului dumneavoastră. Încărcarea cu Lightning sau USB-C înseamnă că aveți o flexibilitate nelimitată în a vă menține iPad-ul încărcat în stație de andocare.

iPad pe perete

Atașare elegantă și stilată a iPad-ului la interior - stație de andocare de perete

montarea ipad-ului pe perete

Specificație:

Stație de andocare pentru: iPad de la 10,2 la 10,5"
Culoare: negru mat
Grosime: 12 mm

Conținutul pachetului:

1x stație de andocare cu cadru
4x Suporturi de montare
1x Ventuza
1x șablon de montare
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă