BOYA Microfon BY-BM2021 SLR pentru camera foto

Codul: 73-001
245.00 lei Preț fără TVA: 204.17 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

BOYA Microphone BY-BM2021 SLR pentru camera foto pentru camera foto este un microfon direcțional super-cardioid, ideal pentru înregistrarea video și audio folosind o cameră, un smartphone.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

BOYA Microphone BY-BM2021 SLR pentru camera foto pentru camera foto este un microfon direcțional super-cardioid, ideal pentru înregistrarea video și audio folosind o cameră, un smartphone.

Indiferent dacă ești un vlogger, un streamer live sau pur și simplu îți place să înregistrezi videoclipuri de vacanță sau excursii, cu siguranță știi senzația când vizionezi un videoclip și afli că nu este aproape nimic de auzit din cauza vântului. Microfoanele direcționale așa-numitele „microfoane cu pușcă” se bucură de o mare popularitate astăzi, mai ales datorită fiabilității ridicate, compactității și performanței lor. BY-BM2021 este confecționat din material ABS care oferă durabilitate și este echipat cu un amortizor încorporat. Elimină eficient vibrațiile inutile și zgomotul de fundal . Microfonul direcțional se caracterizează prin concentrarea asupra sunetului din față și reducerea zgomotului peste tot. Folosind-o, veți obține un sunet mult mai înalt și mai clar decât atunci când utilizați microfonul încorporat în dispozitiv.

Microfon condensator boya pentru camera foto

Cablurile TRS și TRRS furnizate asigură compatibilitatea microfonului cu aproape toate smartphone-urile, tabletele, camerele foto digitale SLR și alte camere care au o intrare de 3,5 mm . Greutatea ușoară și dimensiunile compacte îl fac confortabil de purtat. Este un însoțitor ideal în călătoriile tale sau în realizarea de videoclipuri live.

Caracteristici tehnice:

Răspuns la frecvență: 40-20000Hz
Sensibilitate: -35dB ± 3dB (la 1kHz, 0dB = 1v / Pa)
Raport semnal / zgomot: 76dB
Intrare: cablu TRS de 3,5 mm și TRRS
Dimensiuni: 168 * 77,2 * 49,9mm
Greutate: 63g

Conținutul pachetului:

1x microfon BOYA BY-BM2021
1x cablu TRRS
1x cablu TRS
1x geantă de transport
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă