Microfon BOYA BY-PM700 pentru PC (compatibil cu Windows și Mac OS)

Codul: 73-005
U$152.90 Preț fără TVA: U$127.42
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Microfonul BOYA BY-PM700 pentru PC (compatibil cu Windows și Mac OS) este un microfon de birou cu condensator, ideal pentru înregistrarea sunetelor, conversațiilor.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Microfonul BOYA BY-PM700 pentru PC (compatibil cu Windows și Mac OS) este un microfon de birou cu condensator, ideal pentru înregistrarea sunetelor, conversațiilor, convorbirilor, podcasturilor și multe altele. Sunetul de calitate este una dintre cele mai importante componente ale materialelor audiovizuale. La fel de importantă este claritatea sunetului în sine atunci când înregistrați podcast-uri, interviuri sau creați alte fișiere audio. În ambele cazuri, microfonul de studio BY-PM700 nu vă va dezamăgi.

Captează audio în calitate de până la 16 bit / 48 kHz, are buton de volum și buton mut pentru o operare ușoară, rapidă și eficientă. Pe cealaltă parte a corpului său veți găsi o roată de reglare a amplificatorului și patru moduri de bază. Stereo are grijă să înregistreze sunete din părți - sunetele din față și din spate sunt filtrate. Acest mod este cel mai potrivit pentru înregistrarea în situații normale în care doriți să surprindeți evenimente ambientale. Înregistrările cardioide sunete din față - sunetele din alte părți sunt ignorate, acest mod este perfect pentru înregistrare, dialoguri sau podcast-uri.

Modul omnidirecțional absoarbe sunete din toate părțile și sunt înregistrate uniform - potrivite pentru înregistrări directe, naturale, precum sunet și mediu. Modul în două moduri , înregistrează sunete din față și din spate - sunetele din părți sunt filtrate, potrivite pentru înregistrarea conversațiilor între două persoane (stând opus, de exemplu interviuri). Posibilitatea de a schimba modurile mută acest dispozitiv la un nivel complet diferit și rezolvă toate situațiile pe care le-ați putea întâlni în munca sau hobby-ul dvs.

birou microfon boya

Microfonul de studio este compatibil cu Windows și MacOS (conectabil prin cablu USB furnizat) . Cu orice software precum Audacity sau Audition, puteți crea cu ușurință înregistrări audio și le puteți salva instantaneu. Un alt mare avantaj este capacitatea de a conecta căștile la partea de jos a microfonului pentru a asculta sunetul înregistrat în timp real . Datorită suportului masiv, nu va fi nicio problemă cu plasarea, dar conține și un fir de trepied care extinde posibilitățile de utilizare a acestuia. Microfonul profesional BY-PM700 este un jucător puternic pe piața microfoanelor externe de studio și excelează prin flexibilitatea sa. Fii mereu gata și nu lăsa creativitatea să fie împiedicată de nimic.

Specificatii tehnice:

Diafragmă: 14mm
Răspuns la frecvență: 20-20000Hz
Sensibilitate: -45dB ± 3dB @ 1KHz
Consumul de energie: 5V / 150mA
Frecvență: 48kHz
Adâncimea de biți: 16Bit
Intrare: MicroUSB
Dimensiuni: Min - 112 * 108 * 200mm, Max 112 * 108 * 295mm
Greutate: 1042g

Conținutul pachetului:

1x microfon Boya BY-PM700
1x Stand
1x cablu USB-microUSB
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă