Microfon electret BOYA BY-M1

Codul: 73-006
125.00 lei 95.00 lei Preț fără TVA: 79.17 lei
în stoc Produsele sunt pe stoc, gata de trimitere.
Da! Livrăm în US
+

Microfonul electret Boya BY-M1 are o gamă largă de utilizare pentru diferite suporturi de înregistrare cu mufă de 3,5 mm sau adaptor 1/4 ”.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Microfonul electret Boya BY-M1 are o gamă largă de utilizare pentru diferitele suporturi de înregistrare. Ridicați nivelul microfonului și adăugați calitate muncii.

Există într-adevăr mulți creatori de conținut digital astăzi. Poate că aparțineți și celor care au probleme cu creșterea popularității lor sau vă descurcați bine și doriți doar să vă extindeți „arsenalul”. Fiecare videoclip, proiect sau înregistrare de succes se bazează pe două lucruri - o imagine bună și un sunet. BY-M1 vă va ajuta să aduceți sunet cu adevărat de înaltă calitate și clar. Un microfon electret este un tip de microfon cu condensator. Câmpul electric necesar pentru funcționarea sunetului este format din electret - un material care nu este conductor. Acestea pot fi utilizate în scopuri de măsurare solicitante, pentru studiouri, dar și pentru utilizatori amatori, de exemplu atunci când lucrați cu un computer, înregistra videoclipuri, vlog-uri și așa mai departe . Când am vorbit despre utilizarea sa pe scară largă, ne-am referit la o utilizare cu adevărat largă. Poate fi conectat practic oriunde datorită mufei de 3,5 mm sau adaptorului r 1/4 ” . Pentru utilizare cu Smartphone-ul dvs., pur și simplu conectați-l cu mufa de 3,5 mm și glisați panoul de control pentru a poziționa „off / Smartphone”. Microfonul cu rever este echipat cu tehnologie patentată omni pentru captarea sunetului de 360 de grade. Munca cu acest dispozitiv va fi plăcere nu numai pentru jurnaliști, ci și de către vloggers sau streamer.

electret microfon boya

Specificatii tehnice:

Convertor: condensator Electret
Interval de frecvență: 65Hz-18Hz
Semnal / Zgomot: 74dB SPL
Sensibilitate: -30dB +/- 3dB / 0dB = 1V / Pa, 1kHz
Impedanța de ieșire: 1000 Ohm sau mai puțin
Conector: mufa de 3,5 mm
Baterie: LR44
Dimensiuni: 18 * 8,30 * 8,30mm - cablu 6,0m
Greutate: microfon 2,5g, modul de control 18g


Conținutul pachetului:

1x microfon BOYA BY-M1
1x Suport pentru microfon
1x 1/4 „adaptor
1x Filtru vânt
1x manual
1x geantă de transport

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (2)

100%