Receptor wireless pentru microfon BOYA RX8 PRO (canal dual)

Codul: 73-011
495.00 lei Preț fără TVA: 412.50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Receptorul wireless pentru microfonul BOYA RX8 PRO (cu două canale) este potrivit pentru amatori și profesioniști pentru utilizare versatilă.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Receptorul wireless pentru microfonul BOYA RX8 PRO (cu două canale) este potrivit pentru amatori și profesioniști și își va găsi utilizarea în toate domeniile de producție vizual-audio. Nu contează ce rol ar trebui să aibă acest receptor, se poate ocupa de asta.

Receptorul wireless este compatibil cu BOYA TX8 Pro, BY-WHM8 Pro și BY-WXLR8 Pro și asigură o calitate și o transmisie audio fiabilă a sunetului. Conectați-vă la dispozitiv (cameră, cameră foto) pur și simplu printr-un jack stereo de 3,5 mm sau prin cablu XLR . Un avantaj incontestabil este posibilitatea de a plasa receptorul pe un trepied sau cu un adaptor de montaj pentru pantofi, de exemplu pe o cameră cu oglindă.

receptor profesional pentru microfoane

Funcționează pe două canale și astfel poate funcționa cu doi emițători în același timp. În ceea ce privește sunetul, funcționează în două moduri, mono și stereo , permițându-i să gestioneze acustica în spații sonore diferite, cum ar fi într-un cinematograf, teatru sau studio. RX8 PRO este de asemenea versatil din punct de vedere al conectivității - oferă conexiune prin cablu de 3,5 mufe, precum și conexiune XLR la camerele profesionale. Datorită celei de-a doua intrări de 3,5 mm, puteți asculta simultan sunetul înregistrat . Oricine creează o varietate de conținut media cunoaște sentimentul când, de exemplu, un dispozitiv de înregistrare trebuie să fie ținut în mâini, iar după o perioadă mai lungă de timp, această activitate devine destul de dureroasă și, prin urmare, unul dintre numeroasele atuuri ale receptorului este greutatea redusă a acestuia. . Mută-ți munca cu un pas mai departe cu ajutorul dispozitivului de recuperare profesional RX8 PRO.

dispozitiv de redare audio wireless

Specificatii tehnice:

Receptor UHF cu 48 de canale pe fiecare frecvență.
Două frecvențe
Display OLED
Modul MONO și Stereo
Distanta de operare pana la 100m
Alimentare: 2x baterii AA

Conținutul pachetului:

1x receptor RX8 PRO
1x cabl de 3,5 mm
1x cablu XLR
1x adaptor pentru montaj pantofi
1x manual

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă