Baby monitor cu cameră și LCD + LED IR și comunicare bidirecțională

Codul: 11-280
495.00 lei Preț fără TVA: 412.50 lei
pre-comandă Livrarea produsului în jur de 1-3 săptămâni.
Da! Livrăm în US
+

Monitorul pentru copii cu aparat de fotografiat și LCD + LED IR și comunicarea bidirecțională vă vor supraveghea copilul ori de câte ori este necesar.

Protecția cumpărătorului

  • Schimbul gratuit de bunuri în 30 de zile
  • Garanție pentru produse - 24 de luni
  • Înapoierea banilor garantată în 14 zile

Descrierea produsului

Monitorul pentru copii cu aparat de fotografiat și LCD + LED IR și comunicarea bidirecțională vă vor supraveghea copilul ori de câte ori este necesar. Puneți bebelușul la un pat și vă puteți petrece timpul cu ușurință și vă puteți îndeplini îndatoririle în camera următoare, deoarece veți urmări copilul printr-un monitor digital pentru copii. Acest monitor pentru bebeluși cu vizibilitate IR cu LED-uri de noapte va oferi o transmisie video și audio de înaltă calitate printr-un ecran color de până la 300 de metri în spațiul deschis. În gospodărie, puteți conta cu domeniul de până la 100m. Vârsta digitală aduce o mulțime de tehnologii interesante pentru a ușura viața de zi cu zi și unul dintre ele este acest monitor video pentru copii, care va oferi o monitorizare constantă a copilului dvs. în timpul absenței. Acesta va fi un ajutor practic și de neînlocuit pentru îngrijirea copilului.

copilul care alăptează digital

Bona de video oferă numeroase funcții inovatoare, făcându-l unic în domeniul său, cum ar fi comunicarea bidirecțională care vă va permite să auziți plânsul sau râsul copilului dvs. și, în schimb, copilul dumneavoastră va auzi și vocea voastră, astfel încât să nu trebuie să alerge deseori la camera pentru copii. Poate fi suficient dacă apăsați butonul și vorbiți pentru a calma copilul de la distanță. O altă caracteristică utilă este filmarea în timpul nopții cu zoom digital dublu pentru vizionarea confortabilă a unui copil în timpul somnului, fără a fi nevoie să veniți acolo cu posibile tulburări ale somnului liniștit, prin aprinderea luminii în timpul nopții. Camera pentru copii poate fi atașată pe perete / plafon datorită suportului universal al articulației sau poate fi așezată pe o masă și puteți regla înclinarea camerei după cum este necesar.

monitor bebe

Caracteristici:

la care se adauga Comunicare bidirecțională
la care se adauga Transmisie video și audio până la 300m
la care se adauga Ecran LCD color
la care se adauga Controlul volumului
la care se adauga Vedere nocturnă
la care se adauga 2x zoom digital

Conținutul pachetului:

1x cameră video digitală
1x afișaj LCD
2x Cablu de alimentare
1x Manual de utilizare

Discuția despre produs (0)

Aveți întrebări despre produs?
Întreabă în discuție

Nici o întrebare încă
O să scriem un răspuns despre întrebarea dumneavoastră pe acest e-mail.

Evaluarea produsului (0)

Nici o evaluare încă